Аналітика від компанії «КІНТО»



25 травня 2017 года
КИНТО

Вчора індекс Української біржі майже не змінився, додавши символічних 0,03%. Наразі технічна картина в індикаторі – зовсім невелике підростання після полиці і знову полиця. Нагадаємо, що позавчора індикатор Української біржі підріс на 0,6% після п’яти торгових сесій з мінімальними змінами цього фондового індексу за результатами торгів.
Вчора чотири індексних папери УБ підросли в ціні, один - знизився. Найбільшу динаміку мали за результатами торгів ціни акцій «Донбасенерго» (+1,1%) та «Укранфти» (-1,3%).
Обсяги торгів індексними акціями на Українській біржі вчора знизились в порівнянні з попереднім днем і склали приблизно 60% середньоденних обсягів торгів ними за останні півроку, рік, півтора. За день до цього обсяги були набагато вищими, до певної міри забезпечені обсягами торгів «Центренерго», останнє, імовірно, як результат дати складання переліку акціонерів для виплати дивідендів. Позавчора акції цієї енергетичної компанії забезпечили 44% обсягів торгів індексними акціями на Українській біржі. Позавчора ці папери знизились в ціні на 2,6%, при тому, що індекс того дня зріс на 0,6%, а без врахування внеску акцій компанії (так рахувати більш коректно) - більше. Різниця приблизно відобразила дивіденд на акцію компанії.

Скачать документ

Источник: КИНТО

Другие обзоры рынка от КИНТО


Компании

все компании