Компании

все компании

Телеком

С лунным модулем Peregrine установлена связь

С запущенным в понедельник первым в истории частным посадочным модулем Peregrine установлена связь, после вывода на орбиту он взял курс к Луне, сообщила компания-разработчик Astrobotic Technologies.

8 січня 2024 года, 16:06 // связь, модуль, Peregrine

Глава VEON планує продовжити переговори з українською владою

CEO VEON Group, материнської компанії найбільшого українського оператора зв'язку "Київстар", Каан Терзіоглу наприкінці січня планує знову приїхати до Києва, щоб зустрітися з командою і продовжити діалог з українською владою, повідомив він в інтерв'ю "Forbes Україна".

4 січня 2024 года, 13:03 // VEON, переговори

Turkcell продает lifecell и другие украинские активы французской NJJ Capital

Турецкая компания Turkcell 29 декабря 2023 года подписала договор о передаче 100% долей, а также всех прав и долгов ООО "Лайфселл" (TM lifecell) – третьего по величине украинского оператора мобильной связи, а также компанию по аутсорсингу контакт-центров ООО "Глобал Билги" и провайдера услуг по аренде вышек ООО "Укртауэр" французской инвестиционной компании NJJ Capital.

31 грудня 2023 года, 12:39 // Turkcell, lifecell, NJJ Capital

Кібератака зруйнувала близько 40% інфраструктури "Київстару"

Хакерська атака на найбільший український оператор зв'язку "Київстар" призвела до руйнування приблизно 40% його інфраструктури, що й спричинило масштабний збій у роботі, повідомив президент компанії Олександр Комаров на заході NV "Україна і світ попереду 2024 року" в Києві в четвер.

22 грудня 2023 года, 17:23 // Київстар, Кібератака

"Київстар" відновив 100% послуг - президент Олександр Комаров

Найбільший український оператор зв'язку "Київстар" відновив усі послуги компанії як в Україні, так і за кордоном, повідомив президент "Київстар" Олександр Комаров в ефірі національного телемарафону в середу.

20 грудня 2023 года, 17:20 // Комаров, Київстар

“Киевстар” сообщил о сложностях с голосовой связью и использованием приложения в ряде городов

Крупнейший украинский оператор связи “Киевстар” сообщил о сложностях с голосовой связью и использованием мобильного приложения в ряде городов на западе и юге Украины в среду утром.

20 грудня 2023 года, 14:33 // Киевстар

"Київстар" повідомив про складнощі з голосовим зв'язком і використанням застосунку в низці міст

Найбільший український оператор зв'язку "Київстар" повідомив про складнощі з голосовим зв'язком і використанням мобільного додатка в низці міст на заході та півдні України в середу вранці.

20 грудня 2023 года, 12:26 // Київстар

Iliad пропонує Vodafone об'єднати бізнеси в Італії

Французький оператор зв'язку Iliad Group направив Vodafone Group пропозицію про об'єднання підрозділів двох компаній в Італії.

18 грудня 2023 года, 16:49 // Vodafone, бізнес, Італія, Iliad

"Київстар" відновив доступ до послуг SMS

Найбільший український оператор зв'язку "Київстар" станом на 11:00 понеділка 18 грудня відновив доступ до послуг SMS, зокрема в міжнародному роумінгу, повідомила прес-служба компанії.

18 грудня 2023 года, 13:46 // SMS, Київстар

Киевстар представил обновленную информацию о работе сети

Информируем о статусе работы сети Киевстара по состоянию на 17 декабря 2023 г. Клиентам доступны услуги голосовой связи в том числе в роуминге, мобильная передача данных, услуга "Домашнего интернета".

17 грудня 2023 года, 18:40 // Киевстар

Київстар представив оновлену інформацію про роботу мережі

Інформуємо про статус роботи мережі Київстару станом на 17 грудня 2023 р. Клієнтам доступні послуги голосового зв`язку в тому числі в роумінгу, мобільна передача даних, послуга «Домашнього інтернету».

17 грудня 2023 года, 16:38 // Київстар

Універсал Банк та Ощадбанк додадуть дублювання після збою "Київстару"

Універсал Банк (mono) має намір розширити кількість провайдерів зв'язку і локації зберігання баз даних після збою "Київстару", а державний Ощадбанк перейти на POS-термінали з двома SIM-картками і можливістю підключення до wi-fi і локального інтернету, поділилися банкіри на щорічній конференції UAFIN.TECH у Києві.

16 грудня 2023 года, 16:15 // Ощадбанк, Київстар, Універсал Банк

Київстар стабілізував роботу мережі - заява

15 грудня фахівці компанії включили доступ до мобільного інтернету на всій підконтрольній Україні території. Послуга працює в усіх стандартах зв`язку, в тому числі 4G.

15 грудня 2023 года, 20:13 // Київстар

Vodafone запустив ініціативу «Тримай WiFi», щоб усі могли бути на зв’язку

Vodafone докладає усіх зусиль, щоб забезпечити стабільну роботу мережі в умовах аномально високого навантаження. Протягом вчорашнього і сьогоднішнього дня вона приймає мільйони нових абонентів, які активують нові або відновлюють свої старі SIM-картки. Це призвело до збільшення навантаження на окремі канали обслуговування Vodafone, а також на зростання трафіку в нашій мережі – в деяких регіонах до 30%. Завдяки зусиллям фахівців компанії, основні послуги в мережі Vodafone працюють без значних обмежень.

15 грудня 2023 года, 11:20 // Vodafone, Тримай WiFi

Київстар повідомляє про відновлення зв`язку

Спеціалісти Київстару та наші партнери зробили усе можливе, аби відновити роботу мережі від наслідків безпрецедентної для глобального телекому кібератаки.

13 грудня 2023 года, 18:32 // Київстар, відновлення зв`язку