Компании

все компании

Фармацевтика

Медики і фармацевти закликають посилити боротьбу з нелегітимною рекламою фейкових ліків з використанням провідних медичних брендів

Лікарі та фармацевтичні виробники вимагають посилити боротьбу з нелегітимною рекламою фейкових лікарських засобів в інтернеті з використанням відомих брендів та облич провідних експертів медичної галузі.

9 березня 2024 года, 18:23 // реклама, бренд, лекарства, Багрий, фейк, Медики, фармацевты, Тодуров, Валихновский

СК "ІНГО" впровадила новий сервіс - інтерактивну медичну карту

Страхова компанія "ІНГО" (Київ) впровадила новий сервіс - інтерактивну медичну карту для застрахованих, що дає змогу клієнтам компанії знаходити інформацію про медустанови у своєму регіоні або будь-якому іншому місці.

9 березня 2024 года, 09:34 // СК, Сервіс, ІНГО, медична карта

80% пацієнтів із діабетом II типу змушені купувати препарати власним коштом - Власенко

Майже 80% пацієнтів із діабетом другого типу змушені купувати цукрознижувальні препарати власним коштом, повідомила голова БФ "Діабетик" Наталія Власенко.

8 березня 2024 года, 11:13 // препарат, діабет, пацієнт

Україна запустить роботу щонайменше 30 центрів ментального здоров'я на базі кластерних лікарень - Ляшко

Україна до кінця 2025 року запустить роботу щонайменше 30 центрів ментального здоров'я, які буде відкрито на базі кластерних лікарень, повідомив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко, виступаючи на форумі "Україна. Рік 2024" минулої неділі

2 березня 2024 года, 14:40 // лікарня, ментальне здоров'я

ЕБРР предоставляет кредит €2,5 млн Киевскому медицинскому университету

ЕБРР одалживает €2,5 млн частному учебному заведению "Киевский медицинский университет" (КМУ), который предоставляет услуги высшего медицинского, стоматологического и фармацевтического образования 3400 студентам в Украине и Польше. Средства кредита будут использованы для подготовки нового кампуса, потребность в котором возникла в связи с частичной релокацией студентов КМУ в Польшу после начала российского вторжения в 2022 году.

1 березня 2024 года, 21:43 // кредит, ЕБРР, Киевский медицинскому университету

НСЗУ проведе плановий моніторинг 63 законтрактованих медзакладів

Національна служба здоров'я України (НСЗУ) у першому півріччі 2024 року проведе плановий моніторинг 63 законтрактованих медзакладів.

1 березня 2024 года, 19:17 // НСЗУ, медзаклад, моніторинг

Бізнес став більше піклуватися про здоров'я і психологічний стан співробітників - Американська торговельна палата

Здоров'я і психічний стан співробітників, а також залучення і збереження топ-кадрів у рейтингу викликів для бізнесу за півроку піднялися відповідно з третього на друге і з шостого на четверте місце в переліку ключових викликів, які стоять перед компаніями, свідчать дані опитування своїх членів Американською торговельною палатою (AmCham) в Україні.

25 лютого 2024 года, 16:35 // бізнес, здоров'я, співробітник, психологічний стан

На фармринку ринку зростає попит на знеболювальні та препарати від розладів психіки

Напередодні другої річниці повномасштабного вторгнення експерти констатують зростання попиту на знеболювальні препарати та препарати від розладів психіки.

25 лютого 2024 года, 12:03 // знеболювальні, розлад психіки

Больницу ОХМАТДЕТ и Костел Святого Николая в Киеве подсветят, чтобы напомнить о борьбе украинцев с редкими заболеваниями

75% украинцев, имеющих редкие заболевания, несмотря на войну остаются в Украине, 25% - находятся за рубежом. В Международный день редких заболеваний, который отмечают в последние дни февраля, в Киеве будут говорить о поддержке орфанных пациентов и искать решение, как создать равные европейским условия поддержки и лечения пациентов с редкими заболеваниями в условиях полномасштабной войны.

24 лютого 2024 года, 13:04 // Охматдет, костел, заболевания

Лікарню ОХМАТДИТ та Костел Святого Миколая у Києві підсвітять, аби нагадати про боротьбу українців із рідкісними захворюваннями

75% українців, що мають рідкісні захворювання, попри війну залишаються в Україні, 25% – перебувають за кордоном. У Міжнародний день рідкісних захворювань, який відзначають в останні дні лютого, у Києві говоритимуть про підтримку орфанних пацієнтів та шукатимуть рішення, як створити рівні до європейських умови підтримки та лікування пацієнтів з рідкісними захворюваннями в умовах повномасштабної війни.

24 лютого 2024 года, 11:04 // костел, Охматдит, захворювання

Ірландська Medtronic збільшила чистий прибуток на 8%

Ірландська Medtronic Plc, один з найбільших у світі виробників медичного обладнання, збільшила чистий прибуток у третьому фінансовому кварталі на 8%, виручку - на 5%.

23 лютого 2024 года, 12:26 // Medtronic, прибуток, виручка

Биофармацевтическая компания Biopharma 1 июля откроет школу биологии

Биофармацевтическая компания "Биофарма" (Biopharma, Киев) планирует 1 июля открыть школу биологии Bioschool в Белой Церкви (Киевская обл.), где расположены основные производственные мощности компании, сообщил президент и совладелец компании, член Совета по вопросам поддержки предпринимательства в условиях военного положения ("Совет семерых") Константин Ефименко.

21 лютого 2024 года, 16:41 // Биофарма, школа, Biopharma, биология

Біофармацевтична компанія Biopharma 1 липня відкриє школу біології

Біофармацевтична компанія "Біофарма" (Biopharma, Київ) планує 1 липня відкрити школу біології Bioschool у Білій Церкві (Київська обл.), де розташовані основні виробничі потужності компанії, повідомив президент і співвласник компанії, член Ради з питань підтримки підприємництва в умовах воєнного стану ("Рада сімох") Костянтин Єфименко.

21 лютого 2024 года, 14:25 // школа, Biopharma, Біофарма, біологія

НБУ утвердил нового главу правления Сенс Банка

Национальный банк Украины утвердил главой правления национализированного Сенс Банка (Киев) Алексея Ступака, отобранного ранее наблюдательным советом финучреждения на эту должность по итогам конкурса, сообщила пресс-служба банка в понедельник.

19 лютого 2024 года, 18:22 // НБУ, Сенс Банк, Sense Bank, Алексей Ступак

Fozzy Group открыла первый медцентр под торговой маркой "Doctor Sam"

Торгово-промышленная группа Fozzy Group открыла первый медицинский центр под торговой маркой Doctor Sam, сообщает пресс-служба группы.

16 лютого 2024 года, 13:38 // Fozzy Group, медцентр, Doctor Sam