Компании

все компании

Думки

Інтернет Асоціація України надіслала відкритого листа Верховній Раді про законопроект, що розширює повноваження Держспецзв'язку

Інтернет Асоціація України (ІнАУ), яка об'єднує 220 підприємств галузі інформаційно-комунікаційних технологій, просить парламентаріїв дати оцінку законопроєкту №9250 "Про внесення змін до закону України "Про електронні комунікації" (про протидію фішингу) з урахуванням аргументів ІнАУ.

11 травня 2023 года, 23:26 // законопроект, Інтернет Асоціація України, Держспецзв'язок

Експерти проаналізували передвиборчу ситуацію в Туреччині та україно-турецькі відносини

У новому відео YouTube-каналу аналітичного центру "Клуб експертів" було розглянуто варіанти розвитку подій на майбутніх президентських і парламентських виборах у Туреччині. Українські експерти висловили свої думки і дали прогнози щодо політичної ситуації в цій країні.

11 травня 2023 года, 18:58 // Украина, Турция, выборы, Эрдоган, Уракин, клуб_экспертов, Мохаммад Фараджаллах

Після війни 15 млн громадян України потребуватимуть психологічної допомоги - МОЗ

Після війни близько 15 млн українців можуть потребувати психологічної допомоги, прогнозує директор департаменту медичних послуг Міністерства охорони здоров'я Олександра Машкевич.

11 травня 2023 года, 12:39 // психологічна допомога

МТСБУ дал разъяснения для граждан Украины в случае ДТП за границей

В случае ДТП за границей, если украинский водитель стал пострадавшим, необходимо обратиться в страховую компанию виновника аварии, сделать это можно как в офисе компании, так и по почте или в электронном виде, отмечается на сайте Моторного (транспортного) страхового бюро Украины.

10 травня 2023 года, 13:30 // МТСБУ, ДТП

Европа может вернуть квоты на мясо птицы, яйца и замороженные фрукты из Украины

Европейская комиссия изучает ситуацию на рынке мяса птицы, яиц и замороженных фруктов и готова вернуться к тарифным квотам, если Украина сохранит нынешний масштаб их поставок в Европу, заявил комиссар ЕС по сельскому хозяйству Януш Войцеховский.

10 травня 2023 года, 12:38 // Европа, квоты, мясо птицы, Яйца, замороженные фрукты

Ринок офісної нерухомості Києва відновлюється - експерти

Ринок офісної нерухомості Києва відновлюється, збільшилася кількість запитів і угод від IT-компаній, некомерційних і міжнародних організацій, повідомив генеральний директор allbc Валентин Ленченко агентству "Інтерфакс-Україна".

28 квітня 2023 года, 15:33 // Київ, нерухомость, офіс

Нацбанк України суттєво підвищив прогноз міжнародних резервів на кінець цього року

Національний банк України (НБУ) підвищив прогноз міжнародних резервів країни на кінець 2023 року до $34,5 млрд з $27 млрд у січневому прогнозі.

27 квітня 2023 года, 15:40 // Нацбанк, прогноз, Міжнародні резерви

Інфраструктура непрацюючих підприємств Черкаської області може стати основою індустріальних парків - думка

Основою індустріальних парків у Черкаській області може стати інфраструктура непрацюючих потужних промислових підприємств, яка під'єднана до електро- та водопровідних мереж, вважає голова правління ПАТ "Черкасиобленерго" Олег Самчук.

24 квітня 2023 года, 15:15 // інфраструктура, підприємство, Черкаська область, індустріальний парк

Світовий ринок IPO демонструє ознаки відновлення - експерти

Світовий ринок IPO демонструє ознаки відновлення на тлі активізації первинних розміщень акцій в Азії, вважають аналітики.

24 квітня 2023 года, 13:09 // IPO, Світовий ринок

Угорська зернова асоціація виступила проти заборони на імпорт української агро продукції

Угорська зернова асоціація виступила проти заборони на імпорт сільгосппродукції з України, оскільки це призведе до дефіциту на внутрішньому ринку Угорщини і підірве зусилля зі стримування найвищого рівня інфляції в Європейському Союзі, заявила генеральний секретар Угорської зернової асоціації Зофія Поца.

24 квітня 2023 года, 11:50 // імпорт, агропродукція, Угорська зернова асоціація

Україна має спростити бюрократію в роботі благодійних фондів і волонтерів - думка

Україна має спростити бюрократію в роботі та обліку благодійних фондів і волонтерів, вважає президент БФ "Реконструкції та розвитку України", волонтер Артем Гончаренко.

21 квітня 2023 года, 16:16 // Гончаренко, БФ, мобільний шпиталь, думка, волонтери, бюрократія, Пєтков, Копотун

Польські переробники молока стурбовані закриттям свого ринку для експорту української молочної продукції

Польські переробники молока занепокоєні закриттям свого ринку для експорту української молочної продукції та очікують на використання принципу взаємності, який призведе до падіння обсягів імпорту Україною польської молочної продукції, повідомляє аналітичне агентство "Інфагро".

19 квітня 2023 года, 11:42 // молоко, експорт, переробники, молочна продукція

Українські виробники цукру звернулися до ЄС із проханням скасувати заборону експорту цукру

Українські виробники цукру звернулися до країн ЄС з проханням переглянути питання щодо заборони експорту цукру на внутрішні ринки ЄС та відновити її з урахуванням дефіциту цукру в Європі, повідомив в. о. голови правління "Укрцукор" Назар Михайловин.

18 квітня 2023 года, 15:30 // ЄС, експорт, цукор

Як використовувати криптовалюти для заробітку та які існують методи для отримання прибутку

Криптовалюти є популярним цифровим активом, на якому можна заробити. У криптовалюти не існує матеріального втілення, ці віртуальні коїни існують в мережі. Тут їх створюють, продають та купують, обмінюють, та тримають в електронних гаманцях. Ця сфера не підпорядковується державній системи, хоча останнім часом чиновники б’ють тривогу, а парламентарі розробили закон, що має регулювати криптовалютні обіги.

12 квітня 2023 года, 11:26 // криптовалюта, прибуток

Ринок праці в Україні продовжує демонструвати позитивну динаміку - дослідження

Ринок праці продовжує демонструвати позитивну динаміку зростання: кількість вакансій у березні зросла на 14% до лютого і сягнула майже 75,6 тис.

9 квітня 2023 года, 14:36 // ринок праці, позитивна динаміка