Компании

все компании

Українська армія вже отримала 26 із 40 карет "швидкої допомоги" від Польщі

24 травня 2023 року, 13:18
Посольство Польщі в Україні передало Збройним силам України 26 із 40 автомобілів "швидкої допомоги" від польського уряду, повідомляється на сторінці посольства у Facebook у вівторок.

"На прохання українського президента Володимира Зеленського польський уряд Матеуша Моравецького передав 40 автомобілів швидкої допомоги з обладнанням для підтримки українських підрозділів під час контрнаступу. 22 травня ми передали Збройним силам України перші 26 машин швидкої допомоги", - ідеться в повідомленні.

У посольстві також розповіли, що минулого тижня закінчилася навчальна місія для майже 200 українських парамедиків із новостворених бригад. Навчання проводять інструктори-рятувальники Групи гуманітарно-медичної допомоги, призначені Канцелярією польського прем'єра.

"Польща підтримує Україну від початку російської агресії - серед іншого, у сфері медичної допомоги. До теперішнього часу передано велику кількість ліків, перев'язувального матеріалу та медичного обладнання. Польща доставляє також медичне спорядження для бойових підрозділів: особисті аптечки або рюкзаки екстреної допомоги", - зазначається в повідомленні.




Просмотров: 354
Другие новости