Компании

все компании

Perils підвищив до S4,4 млрд оцінку страхових збитків від землетрусів у Туреччині

5 травня 2023 року, 17:05
Агрегатор даних про втрати через катастрофи Perils AG підвищив оцінку втрат страхової галузі від лютневого землетрусу в Кахраманмараші в Туреччині до 86,4 млрд турецьких лір (S4,4 млрд), повідомляється на сайті Perils AG.

Спочатку Perils оцінив страхові збитки в 65,4 млрд турецьких лір (S3,5 млрд), опублікувавши ці дані в березні через шість тижнів після події.

У повідомленні наголошується, що це все ще трохи нижче від діапазону в S5 млрд, запропонованого CoreLogic і RMS ще в лютому, і набагато нижче від кінцевого прогнозу за економічні витрати, який Світовий банк оцінив у районі S34 млрд.

Perils також зазначає, що офіційні урядові дані оцінюють вартість прямого фізичного збитку в 1,6 трлн турецьких лір (S82 млрд), а непрямі економічні витрати - у 350 млрд турецьких лір (S18 млрд).

"Наш другий звіт про втрати дає деяке уявлення про величезні масштаби землетрусів у Кахраманмараші, від яких сильно постраждали густонаселені райони з великою концентрацією цінностей", - зазначає Лузі Хітц, генеральний директор Perils.

Зі свого боку Організація Об'єднаних Націй економічний збиток для Сирії від цього землетрусу наразі оцінює в S15 млрд.




Просмотров: 285
Другие новости