Компании

все компании

Міністр охорони здоров'я Туреччини спростував чутки про проблеми зі здоров'ям у Ердогана

27 квітня 2023 року, 17:32
Міністр охорони здоров'я Туреччини Фахреттін Коджа повідомив у четвер, що здоров'я президента Реджепа Ердогана в порядку, передають турецькі ЗМІ.

"Я був у нього сьогодні вранці. З ним усе гаразд. Наслідки інфекції, яку він підхопив, зменшилися", - написав міністр у соціальних мережах.

Зі свого боку глава управління комунікацій адміністрації турецького президента Фахреттін Алтун спростував повідомлення про важкий стан Ердогана, які з'явилися раніше у ЗМІ, а також заявив, що турецький лідер продовжує роботу.

"Опозиція намагається домогтися політичних переваг за допомогою поширення необґрунтовано спотвореної інформації навіть про стан здоров'я нашого президента. Наш президент продовжує службу з великою силою, здоров'ям і енергією", - наводить Anadolu слова Алтуна.

Агентство нагадує, що напередодні Центр по боротьбі з дезінформацією Управління з комунікацій спростував повідомлення в деяких акаунтах у соціальних мережах про те, що в Ердогана "був серцевий напад і його госпіталізували". Згідно із заявою центру, вони не відображають правду.

Турецькі та іноземні ЗМІ повідомляли, що у вівторок увечері Ердоган відчув себе погано під час інтерв'ю, через що довелося перервати прямий ефір. Імовірно, йшлося про гострий розлад травлення.

"Була досить інтенсивна робота в рамках кампанії вчора і сьогодні, і через цю роботу в мене захворів шлунок", - пояснив Ердоган у вівторок.

Через проблеми зі здоров'ям Ердоган скасував передвиборчі заходи, які були заплановані на четвер. При цьому Anadolu пише, що президент скасував плани, щоб відпочити після низки заходів його передвиборчої кампанії.




Просмотров: 288
Другие новости