Компании

все компании

БЕБ передали до військових частин ЗСУ електронні сигарети вартістю 10 млн грн

6 квітня 2023 року, 21:23
Територіальне управління БЕБ у Львівській області спільно з СБУ та прокуратурою передали до військових частин Збройних Сил України електронні сигарети вартістю понад 10 млн грн, повідомляє прес-служба БЕБ.

"Правоохоронці встановили особу, яка незаконно продавала електронні сигарети за допомогою месенджерів. Товар зберігався в приміщеннях однієї з торговельних мереж. Саме там під час обшуку було виявлено 30 тис. сигарет", - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що організатору злочинної схеми повідомлено про підозру за фактом придбання, транспортування та зберігання з метою збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів (ч.1 ст.204 КК України).

Досудове розслідування здійснювали детективи Територіального управління БЕБ у Львівській області за оперативного супроводу співробітників управління СБУ у Львівській області та процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

Надалі матеріали кримінального провадження було направлено до Личаківського райсуду, який і ухвалив рішення про передачу цигарок до ЗСУ.




Просмотров: 283
Другие новости