Компании

все компании

Акціонери "Запоріжсталі" затвердили гендиректором Слободянюка

27 березня 2023 року, 20:41
Акціонери Запорізького металургійного комбінату "Запоріжсталь" затвердили генеральним директором Романа Слободянюка, який до цього виконував ці обов'язки.

Згідно з офіційним повідомленням компанії в системі розкриття інформації НКЦПФР, кадрове питання розглянули позачергові загальні збори акціонерів "Запоріжсталі" 22 березня поточного року.

Як повідомлялося, Олександр Мироненко, який очолював "Запоріжсталь" за сумісництвом, з 1 січня 2023 року продовжує роботу як операційний директор групи "Метінвест". В.о. генерального директора меткомбінату був призначений Слободянюк, до цього - директор з виробництва операційної дирекції "Метінвесту".

"Запоріжсталь" - одне з великих промислових підприємств України, продукція якого широко відома і користується попитом на внутрішньому ринку та в багатьох країнах світу.

За даними НДУ на четвертий квартал 2022 року, у власності компанії ТОВ "Київ сек'юрітіз груп" перебуває 24,5003% акцій "Запоріжсталі", ТОВ "Мідланд Кепітал Менеджмент" (обидва - Київ, зареєстровані за однією адресою) - 11,2224%, Global Steel Investments Limited (Велика Британія) - 12,3466%, Metinvest B.V. (Нідерланди) - 47,0032%.

Раніше повідомлялося, що ефективна частка володіння групою "Метінвест" акціями меткомбінату "Запоріжсталь" залишається на рівні 49,9%.

"Запоріжсталь" перебуває в процесі інтеграції в групу "Метінвест", основними акціонерами якої є ПрАТ "Систем Кепітал Менеджмент" (71,24%) і група компаній "Смарт-холдинг" (23,76%).

ТОВ "Метінвест Холдинг" - керуюча компанія групи "Метінвест".




Просмотров: 436
Другие новости