Компании

все компании

Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кам'янське та Покровськ отримали 16 генераторів резервного живлення

22 березня 2023 року, 19:40
У рамках ініціативи гірничо-металургійної групи "Метінвест" "Рятуємо життя" Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кам'янське і Покровськ отримали 16 генераторів резервного живлення від партнерів проекту.

Згідно з прес-релізом у середу, обладнання резервного живлення встановлено на об'єктах критичної інфраструктури міст, а група "Метінвест" у рамках гуманітарного проєкту "Врятуємо життя" продовжує постачати українські міста джерелами альтернативного живлення.

При цьому уточнюється, що всі дизель-генератори розподілені на об'єкти критичної інфраструктури: котельні, "пункти незламності", дитячі садки тощо. Більшість обладнання передала австрійська будівельна компанія Strabag. Організаційну допомогу в доставці генераторів в українські міста надавало посольство України в Австрії, організацію логістики та безпосереднє доставлення взяв на себе благодійний фонд Do it Together проєкту "Рятуємо життя".

"Потужні дизель-генератори, отримані Запоріжжям від наших європейських партнерів у рамках проєкту "Рятуймо життя" і доставлені в місто групою "Метінвест", безумовно, підтримають критичну інфраструктуру в разі можливих відключень електропостачання. Ми вдячні нашим європейським партнерам, австрійській компанії Strabag і посольству України в Австрії, за цю вагому підтримку", - зазначив директор із закупівель "Запоріжсталі" Євген Авджі, якого цитує прес-служба.

Три генератори отримав запорізький концерн "Міські теплові мережі". Як зазначає директор з виробництва концерну КП "МТС" Петро Озеров, ці потужні генератори забезпечать безаварійне відновлення поставок тепла у квартири запоріжців. Саме завдяки роботі генераторів скорочується час, що йде на відновлення теплопостачання після відключень е/е. Ще один плюс імпортних пристроїв - швидкість запуску.

"Коли вимикається е/е, припиняється робота всього обладнання котельні, зокрема й насосів. Ці дизель-генератори подають енергію на підживлювальні насоси, що підтримують постійний тиск у трубопроводах району, а також внутрішньобудинкових системах. Це полегшує запуск опалення у квартири запоріжців. Дякуємо фонду Do it Together, "Рятуємо життя", "Метінвесту" за надану підтримку, - зазначив Озеров.

У компанії Strabag висловлюють підтримку українцям не тільки словами, а й реальними діями. Про це заявив генеральний директор компанії Клеменс Хазельштайнер. "Компанія STRABAG рішуче засуджує агресивну війну Росії проти України і підтримує всі ініціативи, спрямовані на допомогу постраждалим в Україні. Ми вдячні посольству України в Австрії та українським партнерам - проєкту групи "Метінвест" "Рятуємо життя" - за допомогу в організації логістики та доставки дизель-генераторів до Запоріжжя, Херсону, Миколаєва та Кам'янського. Це надійне обладнання забезпечить безперебійну роботу об'єктів критичної інфраструктури в цих містах", резюмував гендиректор Strabag.




Просмотров: 272
Другие новости