Компании

все компании

"Інтерпайп" збільшить поставки труб до Саудівської Аравії

22 березня 2023 року, 12:02
Українська промислова компанія "Інтерпайп" має намір збільшувати поставки труб до Саудівської Аравії і розширювати присутність на Близькому Сході.

Згідно з інформацією компанії в мережі Facebook у середу, "Інтерпайп" тримає економічний фронт і продовжує розвиватися, "незважаючи ні на що".

Днями "Інтерпайп" за підтримки постійного партнера Al Sayed Center (ASCO) презентував українську трубну продукцію будівельним компаніям та урядовим організаціям Саудівської Аравії, поінформувавши водночас про ситуацію в Україні, про війну, роботу компанії в нових умовах і перебудову ланцюжків поставок.

Заступник директора з продажу труб на ринках Близького Сходу Артем Артемов констатував, що "Інтерпайп" у зазначеному макрорегіоні добре відомий як постачальник якісних труб для будівельної галузі. Його продукція використовується для систем кондиціонування, пожежогасіння та в якості конструкційних споруд.

"Саудівська Аравія - одна з ключових країн розвитку та розширення присутності компанії в регіоні. У нас уже є чимала історія, написана за останнє десятиліття. Серед знакових проєктів, у яких використано продукцію "Інтерпайпу", - будівництво Фінансового району ім. Короля Абдалли в Ер-Ріяді, Міжнародний аеропорт ім. Короля Абдель-Азіза в Ер-Ріяді, Міжнародний аеропорт ім. Короля Абдель-Азіза в Саудівській Аравії. Короля Абдель-Азіза поблизу Джидди, метрополітену Ер-Ріяда, корпусів університету принцеси Нори бінт Абдель Рахман і університету нафти і мінералів ім. Короля Фахда", - зазначив Артьомов, якого цитує преса-служба.

При цьому уточнюється, що бізнес-захід відвідали 140 представників місцевих будівельних і проєктувальних компаній, а також посол України в Королівстві Саудівська Аравія Анатолій Петренко.

"Тримаємо економічний фронт! Разом усе подолаємо!", - резюмується в інформації компанії.

"Інтерпайп" - українська промислова компанія, виробник безшовних труб і залізничних коліс. Продукцію компанії поставляють у понад 80 країн світу через мережу торговельних офісів, розміщених на ключових ринках СНД, Близького Сходу, Північної Америки та Європи. Продажі залізничних продуктів здійснюються під брендом KLW.

В "Інтерпайпі" працює близько 10 тис. осіб.

У структурі компанії - п'ять промислових активів: "Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод (НТЗ)", "Інтерпайп Новомосковський трубний завод (НМТЗ)", "Інтерпайп Ніко-Тьюб", "Інтерпайп Втормет" і електросталеплавильний комплекс "Дніпросталь" під брендом "Інтерпайп Сталь".

Кінцевим власником Interpipe Limited є український бізнесмен Віктор Пінчук і члени його сім'ї.




Просмотров: 228
Другие новости