Компании

все компании

"УПІ-Агро" рекордно рано почала сівбу цукрових буряків, площі близькі до торішніх Київ.

21 березня 2023 року, 10:51
ПрАТ "ПК "Поділля" з агрохолдингу "Укрпромінвест-Агро" ("УПІ-Агро") 19 березня, рекордно рано у своїй історії, розпочало сівбу цукрових буряків, ідеться в повідомленні у Facebook.

"Березневому старту сприяє рання весна та тепла сонячна погода. Цього року ПК "Поділля" планує засіяти під цукристими понад 26 тис. га", - вказало "УПІ-Агро".

У 2022 році холдинг повідомив про старт сівби цукрових буряків 24 березня на площі до 27 тис. га, що відповідало показникам 2021 року. "Укрпромінвест-Агро" займається вирощуванням сільгоспкультур, виробництвом цукру, борошна, м'ясним і молочним тваринництвом. Його земельний банк перевищує 122 тис. га.

Він розташований переважно в регіонах, які не зазнали вторгнення російських окупантів. Загальне поголів'я ВРХ агрохолдингу становить 6,42 тис., свиней - 11,5 тис. Загальні елеваторні потужності зі зберігання сільгоспкультур - 120 тис. тонн. тонн. Цукровий бізнес групи представлений двома цукровими заводами у Вінницькій області.

У 2021 році було вироблено 263,4 тис. тонн цукру - третій показник в Україні. Холдинг постачає продукцію переробки зернових у Молдову, Грузію, Туркменістан, Ізраїль, Палестину, Анголу, Ліван, Сирію, В'єтнам.До складу "Укрпромінвест-Агро" входять ТОВ "Група "Агропродінвест", ПрАТ "ПК Поділля", ТОВ "ПК Зоря Поділля", ТОВ "Вінницький комбінат хлібопродуктів №2", АФ "Дніпроагролан", АФ "Іванківці", ТОВ "Мас-Агро", ТОВ "Правобережне" і ТОВ "Прогрес-НТ".

Власником агрохолдингу з грудня 2019 року є Олексій Порошенко.




Просмотров: 223
Другие новости