Компании

все компании

Глава Softserve заявив про перелом на ринку праці в IT

21 березня 2023 року, 16:05
Ринок праці в українському секторі IT відреагував як на погіршення глобальної ситуації в секторі зі скороченням інвестицій, так і на неготовність нових клієнтів користуватися послугами вітчизняних IT-компаній в умовах війни, повідомив співзасновник та член ради директорів SoftServe Тарас Кицмей.

"Був завжди ринок працівника: три-п'ять вакансій на працівника, а зараз навпаки - одна вакансія на три-п'ять працівників", - сказав він на "Саміті експортерів", організованому виданням "Форбс Україна" в Києві наприкінці минулого тижня.

Кицмей зазначив, що нові клієнти майже не приходять в Україну, вважаючи на тлі новин у світових ЗМІ високими ризики бізнесу з Україною і маючи можливість працювати з компаніями з інших країн.

SoftServe входить до списку найбільших сервісних ІТ-компаній України. Згідно з інформацією на сайті компанії, у неї близько 13 тис. працівників і 47 офісів у 14 країнах світу. Головні офіси розташовані у Львові та Остіні (штат Техас, США). Центри розробки компанії розташовані у Львові, Києві, Дніпрі, Харкові, Рівному, Івано-Франківську, Чернівцях, Ужгороді, Тернополі, Одесі, Вінниці та Хмельницькому, а також у Польщі, Болгарії, Румунії та країнах Латинської Америки.

теги: IT, SoftServe



Просмотров: 1033
Другие новости