Компании

все компании

"Миколаївобленерго" повністю відновило електропостачання деокупованої території області

20 березня 2023 року, 09:44
АТ "Миколаївобленерго" на поточному тижні повністю завершило роботи з відновлення електропостачання 88 деокупованих населених пунктів регіону, повідомила пресслужба компанії з посиланням на її в.о. генерального директора Вадима Данилкива.

"Усі 88 міст, сіл і селищ деокупованих районів Миколаївщини, де не було світла, на сьогоднішній день підключено до мережі. У деяких із них світла не було протягом дев'яти місяців. Цього тижня було заживлено останній із відключених населених пунктів - село Тамарине", - зазначив він.

За словами Данилкива, внаслідок російської агресії було пошкоджено 80% ліній електропередач і близько 100% трансформаторних підстанцій. При цьому десятки одиниць трансформаторів, що становило значну їхню частину, не підлягали ремонту і були замінені на нові.

"Наші ремонтні бригади, а також колеги з "Черкасиобленерго", "Львівобленерго", "Прикарпаттяобленерго", "Хмельницькобленерго" та "Тернопільобленерго", які відгукнулися на наше прохання та приїхали на допомогу Миколаївщині у відновленні електропостачання деокупованих сіл, три місяці працювали майже цілодобово, незважаючи на ракетні обстріли й погодні умови", - наголосив очільник "Миколаївобленерго".

Він висловив слова подяки як колегам, так і співробітникам своєї компанії за самовідданість і працю в режимі 24/7




Просмотров: 229
Другие новости