Компании

все компании

"Карпатські мінводи" перемогли в конкурсі на керівника "Моршинської"

13 березня 2023 року, 17:36
ТОВ "Карпатські мінеральні води" (КМВ) здобуло перемогу в організованому АРМА конкурсі з відбору управителя для заарештованих активів виробників і реалізаторів мінеральних вод, зокрема "Моршинської".

"Після оцінки заарештованих корпоративних прав із переможцем відбору буде укладено договір управління", - повідомила АРМА в понеділок на сайті.

Інформація про запропоновані КМВ умови, які забезпечили перемогу, поки що відсутня.

Як повідомлялося, АРМА 10 лютого оголосило конкурс із відбору управителя для заарештованих активів компанії IDS Ukraine, яка виробляє та реалізує мінеральну воду під ТМ "Моршинська", "Миргородська" і Borjomi.

АРМА нагадало, що документи для участі в конкурсі загалом подали 10 учасників, дев'ять із яких подали пропозиції у встановлений для цього строк. Серед учасників були "Свалявські мінеральні води", корпорація "Українські мінеральні води", "Запорізький хлібокомбінат №1", "Геологічна інвестиційна група", "Торговий дім АВ", "Спіко"; "Афіна-група", "Виробнича компанія Гуд Фуд".

Згідно з інформацією групи компаній "Карпатські мінеральні води" на сайті, вона розпочала свою діяльність на ринку мінеральних вод 1996 року з розливу мінеральної природної столової води ТМ "Карпатська Джерельна". У червні 2002 року її було реорганізовано в завод із виробництва мінеральної води та безалкогольних напоїв "Карпатські мінеральні води". Того ж року було розпочато виробництво солодких газованих напоїв ТМ "Фруктова Джерельна" і ТМ "Соковинка", а 2016-го - енергетичного напою ТМ "Dragon".

У 2019-2020 рр. щорічна виручка ТОВ "Карпатські мінеральні води" дещо перевищувала 100 млн грн за чистого прибутку відповідно 33 млн грн і 14 млн грн. За дев'ять місяців 2021 року виручка становила 87,6 млн грн за чистого прибутку 21 млн грн.

Наприкінці лютого 2023 року начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький за підсумками зустрічі з КМВ повідомив про плани групи побудувати ще один завод в області потужністю на першому етапі 230 млн пляшок води на рік.

"Попередньо будівництво почнуть уже цієї весни. Спорудження першого пускового комплексу буде завершено навесні 2024 року", - написав Козицький.

Передбачається, що після першого пускового комплексу буде побудовано ще три пускові комплекси. Роботу отримають 300 осіб. Щорічно підприємство платитиме близько 110 млн грн податків.




Просмотров: 288
Другие новости