Компании

все компании

В Україні запустилася єдина платформа забезпечення колісним транспортом ЗСУ

9 березня 2023 року, 17:22

У четвер на прес-конференції у Київській міській державній адміністрації проєкт Геройкар представив єдину платформу забезпечення колісним транспортом ЗСУ.

У заході взяли участь ветерани добровільного батальйону АЗОВ, керівник проєкт Геройкар, представники організації "Жінки зі сталі" та Ахтем Сеітаблаєв – відомий режисер, амбасадор проєкту.

Під час обговорення питань забезпечення автомобілями ЗСУ експерти наголосили на важливості постійного поповнення працюючим колісним транспортом військових та дійшли висновку, що створення централізованої системи постачання та обслуговування машин у розрізі приватно-державного партнерства – найефективніший варіант вирішення завдання.

"За минулий рік для потреб ЗСУ в Україну було ввезено понад 60 тисяч автомобілів. Середній термін служби колісного транспорту на війні 2-9 тижнів. Відправляти машини на фронт необхідно постійно. Це запорука нашої перемоги. Але поставити машину військовим – мало. Її ще потрібно своєчасно обслуговувати, ремонтувати. Потрібно перевіряти потреби ВЧ у цих машинах. В старі часи козаки мали коні, сьогодні ці коні стали сталевими, як і наші козаки, які борються за свою свободу", - зазначив Олег Петренко, ветеран добровольчого батальйону АЗОВ, координатор благодійного фонду Support AZOV.


Ми створили Єдину національну платформу постачання машин для ЗСУ. В рамках цієї платформи ми збираємо заявки на колісний транспорт, верифікуємо їх в ЗСУ, закупаємо саме ті машини, які необхідні на фронті, доводимо їх до необхідного технічного стану для роботи на фронті,доставляємо в ЗСУ та проводимо експлуатаційне обслуговування, спільно з партнерами. Головне завдання, щоб весь процес був максимально прозорим та ефективним з користю для наших військових. Ми налагодили постачання машин зі США, Європи та Кореї і можемо забезпечити ЗСУ будь-яким транспортом, але саме зараз є потреба у пікапах. Тому ми постачаємо Ford F-250 та Ford F-350. Це дуже потужні рамні машини із 6-літровим дизельним двигуном. На такий пікап можна встановити будь-який ПЗРК чи кулемет. Вантажопідйомність кузова першої моделі 1,5-1,8 тонни, другої — до 2,5 тонни. На деякі машини, які ми передали на передову, вже встановили повноцінні зенітні установки, які важать 2,2 тонни. Машина чудово працює і виконує завдання”, - зазначив Олександр Пугач, керівник проекту Геройкар.

У рамках платформи будь-який військовий чи цивільний може подати заявку на автомобіль. Далі заявку буде верифіковано в ЗСУ та розпочнеться процес збору коштів. Протягом 30 днів після закінчення, машина буде на фронті. Також проєкт бере на себе експлуатаційне обслуговування машин - ремонт та технічний огляд. У кожній машині на приборній панелі є табличка з номером телефону, за яким можна звернутися щодо всіх технічних питань.

Геройкар вже поставив 19 машин в рамках проєкту “Вартові неба” — мобільні вогневі групи протиповітряної оборони, які з кулеметами та ПЗРК полюють на дрони та ракети, що захищають небо на центральній частині України та Києві. 3 автомобілі працюють на сході України. Ще 10 автомобілів у дорозі. Також поставили 4 буса Volkswagen T4 для вантажних перевезень. Зараз йде постачання машин для різних бригад полку АЗОВ та у військові частини, що на передовій. Геройкар вже приймає заявки від військових.

Я – дружина та сестра оборонців. Маю трьох братів - в полоні, на небі і на кордоні. Я знаю, що машини на передовій – це витратний матеріал, який життєво необхідний нашим захисникам. Тому звертаюся до всіх із проханням допомогти придбати для 93 бригади Холодний Яр, яка сьогодні знаходиться у самому пеклі, пікапи. Вони захищають Бахмут. Їм потрібно залишатися мобільними та високоефективними у боротьбі з ворогом", - зазначила Софія Черепанова,  представниця організації «Жінки зі сталі».

Цю заявку разом з іншими вже розміщено на платформі Геройкар.

Для підтримки наших військових Герой Кар розпочав масштабну акцію. Машини, які незабаром вирушать на фронт, разом із машинами, які вже пройшли війну, можна побачити біля КМДА та ще у 5 Торгових центрах Києва. Біля машин можна зустріти  Азовців, з якими особисто можна поговорити та дізнатися з перших вуст потребу військових у колісному транспорті. А за донат на машини для військових можна отримати унікальний стікер-пак.

Підключайтесь. Разом шлях до перемоги буде коротшим.


Відео 


web site

carforhore.com 





Просмотров: 572
Другие новости