Компании

все компании

СГ "ТАС" виплатила понад 1,27 млн за пошкоджений у ДТП Mercedes

2 березня 2023 року, 14:40
Страхова група "ТАС" (Київ) виплатила понад 1,27 млн за пошкоджений у ДТП Mercedes Benz C63, повідомляється на сайті страховика.

Аварія сталася в Одесі. На слизькій дорозі авто винесло на зустрічну смугу, якою рухався транспортний потік. Mercedes спочатку влетів в автомобіль Toyota, а потім від удару - і в маршрутний автобус "Еталон". Отримавши суттєві пошкодження внаслідок подвійного зіткнення, автомобіль у результаті врізався в бордюр - і лише після цього зупинився.

СГ "ТАС" зареєстрована 1998 року. Є універсальною компанією, що пропонує клієнтам понад 80 видів страхових продуктів з різних видів добровільного та обов'язкового страхування. Має розгалужену регіональну мережу: 28 регіональних дирекцій і філій.

СГ "ТАС" є членом Української федерації страхування, Моторного (транспортного) страхового бюро України, Національного клубу страхових виплат України, Асоціації суднобудівників України, Європейської бізнес асоціації, Української будівельної асоціації, Міжнародної торгової палати, Українського союзу промисловців і підприємців, Бюро кредитних історій.




Просмотров: 233
Другие новости