Компании

все компании

АСК "Омега" втратила право укладати договори ОСЦПВ

27 лютого 2023 року, 13:09
АСК "Омега" з 24 лютого 2023 року втратила право укладати договори обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (ОСЦПВ), але не звільняється від виконання зобов'язань згідно з укладеними раніше договорами.

Як повідомляється на сайті Моторного (транспортного) страхового бюро України (МТСБУ), причиною такого рішення стало анулювання Національним банком України ліцензії компанії на ведення господарської діяльності з надання фінансових послуг, зокрема, ліцензії на здійснення обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів.

Як повідомлялося, НБУ рішенням від 23 лютого анулював АСК "Омега" ліцензії на провадження господарської діяльності з надання фінансових послуг у зв'язку з тим, що структура власності страховика не відповідає вимогам законодавства України.

Згідно з останньою поданою АСК "Омега" звітністю за дев'ять місяців 2022 року, станом на 30 вересня 2022 року обсяг страхових премій компанії становив 91,748 млн грн, вартість активів - 440,9 млн грн, страхові резерви - 62,764 млн грн. Частка ринку компанії за страховими преміями склала 0,38%.

СК "Омега" створена в 1994 році. Компанія здійснює свою діяльність на підставі 24 ліцензій - на сім обов'язкових і 17 добровільних видів страхування і має регіональну мережу по всій території України.




Просмотров: 238
Другие новости