Компании

все компании

lifecell запустив зв'язок 3G/4G і швидкісного інтернету на всіх станціях метро Дніпра

23 лютого 2023 року, 12:50
Мобільний оператор lifecell із 22 лютого запустив зв'язок 3G/4G і швидкісного мобільного інтернету на всіх шести станціях метрополітену Дніпра в перегонах між ними, тоді як до цього він працював на чотирьох станціях і перегонах між ними.

"Зараз зв'язок 3G/4G працює на всіх шести станціях метро в Дніпрі, а також у тунелях між станціями. Це важливе для містян покращення, адже щодня послугами Дніпровського метрополітену користується понад 12 тис. осіб", - ідеться в повідомленні мобільного оператора.

Дніпровський метрополітен уточнив, що наразі lifecell - єдиний оператор, який надає послуги мобільного зв'язку в Дніпровській підземці.

Згідно з пресрелізом, середня швидкість мобільного інтернету 4G у підземці міста становить 32.3 Мбіт/сек.

У компанії додали, що необхідність такого рішення полягає у високому рівні споживання трафіку в мережі оператора в Дніпрі - середній обсяг на одного дата-абонента становить 16,8 ГБ на місяць, тоді як середній показник по Україні - 15 ГБ.

Частка активних користувачів мобільного інтернету серед абонентів lifecell у Дніпрі становить 85%, а за час повномасштабного вторгнення активна абонентська база lifecell у місті майже не змінилася.

lifecell - третій за величиною мобільний оператор України. Компанія Turkcell (Туреччина) є власницею 100% акцій ТОВ "Лайфселл".




Просмотров: 397
Другие новости