Компании

все компании

Рудник "Суха Балка" наростить видобуток залізної руди і відвантаження продукції на 30%

9 лютого 2023 року, 16:15
Рудник ПрАТ "Суха Балка" (Кривий Ріг Дніпропетровської обл.), що входить до групи DCH Олександра Ярославського, має намір наростити видобуток залізної руди і відвантаження продукції на 30%, для чого переходить на тризмінний з двозмінного режиму роботи.

Згідно з інформацією в корпоративній газеті DCH Steel, через війну, руйнування логістичних ланцюжків, зниження попиту на продукцію підприємство з квітня 2022 року було змушене перейти на двозмінний режим роботи.

При цьому з липня минулого року тривалість робочого тижня становила 4 дні, з жовтня - 3 дні. У грудні через значне зниження споживання електроенергії та зниження обсягів реалізації товарної продукції було ухвалено рішення призупинити технологічний процес на шахті ім. Фрунзе. Фрунзе.

За словами головного інженера копальні Ігоря Пільтека, зараз спостерігається позитивна динаміка з реалізації товарної продукції, тому було ухвалено рішення збільшити обсяги виробництва на 30%.

"З початку місяця відновлюється робота співробітників, зайнятих в основних технологічних процесах, у три зміни по сім робочих годин", - констатує директор з персоналу та соціальних питань підприємства Іван Малий, якого цитує видання.

Рудник "Суха Балка" - одне з провідних підприємств гірничодобувної галузі в Україні. Видобуває залізну руду підземним способом. До складу рудника входять шахти "Ювілейна" та ім. Фрунзе. Фрунзе. Група DCH у травні 2017 року придбала рудник у групи Evraz.




Просмотров: 402
Другие новости