Компании

все компании

74% магазинів мережі "Фокстрот" автономні

22 січня 2023 року, 13:45
У мережі "Фокстрот" уже 83 магазини, або 74%, автономні, вони можуть продовжувати повноцінну роботу в автономному режимі навіть під час екстрених вимкнень електроенергії, повідомили в прес-службі компанії.

"Бажання і готовність у клієнтів купувати техніку є, що стимулює нас продовжувати наш рух на шляху до енергонезалежності", - цитують у релізі слова в.о. операційного директора Данила Векленка.

Ці магазини забезпечені потужними зарядними станціями, генераторами (власними або в ТРЦ), ліхтарями, лампами, системами супутникового інтернету, що дає змогу надавати якісний сервіс і всі заявлені послуги. Також - у низці магазинів відвідувачі можуть зарядити свої гаджети та попрацювати з доступом до wi-fi.

У подальших планах ритейлера - розширювати список магазинів, які можуть повноцінно працювати незалежно від графіків відключення світла. Особлива увага приділятиметься встановленню систем супутникового інтернету або впровадженню дієвих рішень разом із регіональними провайдерами, що дасть змогу вдосконалити роботу сервісів, які безпосередньо залежать від наявності інтернету: цифрових видів оплат, онлайн-оформлення замовлень тощо.

Як повідомлялося, "Фокстрот" почав процес забезпечення роздрібної мережі автономними джерелами живлення після перших масованих ракетних обстрілів у жовтні 2022 року.

"Фокстрот" - одна з найбільших торговельних мереж за кількістю магазинів і обсягами продажів електроніки та побутової техніки в Україні. Станом на початок 2022 року бренд є омніканальним (офлайн- та онлайн-торгівля). На січень у мережі працює 114 магазинів, 2 з них - у форматі точок видачі інтернет-замовлень.

Бренд "Фокстрот" розвиває група компаній "Фокстрот". Співзасновники - Валерій Маковецький і Геннадій Виходцев.




Просмотров: 241
Другие новости