Компании

все компании

Investcorp планує інвестувати $1 млрд у сектор нерухомості Саудівської Аравії

10 січня 2023 року, 20:34
Investcorp Holdings, одна з найбільших компаній, що управляють активами, на Близькому Сході, планує інвестувати $1 млрд у сектор нерухомості Саудівської Аравії протягом наступних п'яти років.

Інвесткомпанія, яка управляє активами в обсязі понад $40 млрд, уже придбала логістичний склад у портовому місті Ед-Даммам на сході Саудівської Аравії і виділила ще $100 млн на потенційні угоди, ідеться в повідомленні компанії.

Саудівська Аравія прагне залучити іноземні інвестиції в сектор нерухомості та сферу логістики в рамках плану зі становлення регіональним центром бізнесу і торгівлі, пише агентство Bloomberg.

Investcorp уже інвестувала близько $4 млрд у складські та логістичні приміщення в таких країнах, як США, Велика Британія та Індія.

Компанія "дуже любить логістичний сектор", але розглядатиме всі види нерухомості в Саудівській Аравії, сказав глава сегмента Private Wealth Real Estate Бабак Султані.

Investcorp провела делістинг із фондової біржі в Бахрейні 2021 року, пішовши з цього ринку через майже 40 років перебування на ньому. Такий крок, за словами компанії, дасть їй необхідну гнучкість для прискорення розвитку. Інвестфонд Mubadala Investment Co. 2017 року придбав частку в Investcorp у розмірі 20%.




Просмотров: 491
Другие новости