Компании

все компании

АМКУ дозволив "Таймколу" приватизацію Борщівського спиртзаводу

3 січня 2023 року, 16:33
Антимонопольний комітет України (АМКУ) дозволив ТОВ "Таймкол" (Київ) приватизацію Борщівського спиртозаводу (Тернопільська обл.), який входить до складу ДП "Укрспирт", право на купівлю якого за 17,7 млн грн компанія виграла на онлайн-аукціоні в жовтні 2022 року.

Текст відповідного дозволу Комітету № 306-р від 22 грудня 2022 року оприлюднено на сайті відомства у вівторок.

Згідно з Єдиним держреєстром юросіб і фізосіб-підприємців, кінцевим бенефіціаром "Таймкола" (до листопада 2020 року - ТОВ "Бізнес стар груп") зі статутним капіталом у 25 тис. грн є Оксана Захарова (раніше компанія належала Сергію Афанасьєву). Юрособа займається купівлею, продажем і наданням в оренду нерухомості, організацією будівництва будівель і неспеціалізованою оптовою торгівлею.

Ця компанія вже має досвід приватизації активів ДП "Укрспирт" - у листопаді 2021 року вона виграла на онлайн-аукціоні "Прозорро.Продажі" право на приватизацію Уладівського спиртзаводу (Вінницька обл.) за 50,1 млн грн.

За даними на сайті Фонду держмайна (ФДМ), єдиний майновий комплекс Борщівського спиртзаводу складається з 812 найменувань будівель, споруд, рухомого та іншого майна, зокрема виробничого корпусу, бардосховища, котельні, спиртосховища, бродильного та вуглекислотного цехів, свинарника, теплиць, ангарів, складів, гаражів тощо. Об'єкт оснащений основним технологічним обладнанням і необхідними комунікаціями.

Підприємство розташоване на двох земельних ділянках у м. Борщів загальною площею 7,4 га.




Просмотров: 382
Другие новости