Компании

все компании

Пасажири з КНР тепер мають показати негативні тести на COVID-19 для відвідування Франції

1 січня 2023 року, 13:48
Влада Франції наприкінці цього тижня почне вимагати від усіх пасажирів із Китаю негативні тести на COVID-19, здані максимум за 48 годин до вильоту, повідомляє газета "Фігаро".

Крім того, у самих літаках пасажирів із Китаю проситимуть надягати маски. Очікується, що ці заходи почнуть діяти на вихідних - після публікації декрету прем'єр-міністра Елізабет Борн.
Зі свого боку, Sky News повідомляє, що тести на COVID-19 від пасажирів із КНР збирається вимагати і британська влада.

Раніше схожі заходи вжили деякі інші країни Європи. У Центрах із контролю і профілактики захворювань США також повідомили про введення з 5 січня 2023 року вимог щодо тестування на коронавірус для пасажирів, які прибувають із Китаю. Індія і Японія теж посилили правила прибуття для мандрівників із КНР.

Із 2020 року Китай дотримувався політики "нульової толерантності" до COVID-19, що означало застосування таких заходів, як локдауни й обов'язковий карантин для тих, хто контактував з інфікованими людьми. Однак раніше в грудні влада Китаю скасувала низку обмежень, ухвалених для стримування поширення вірусу, що спричинило різкий стрибок захворювань і випадків летального результату.

По материалам: газета "Фігаро"





Просмотров: 405
Другие новости