Компании

все компании

Понад 5 тисяч переселенців отримають допомогу для своїх домашніх тварин

29 грудня 2022 року, 15:01
Напередодні Нового року стартували дві ініціативи англійських та українських благодійників, які дають змогу підтримати внутрішньо переміщеним особам, які евакуювалися разом із домашніми тваринами, повідомили у прес-службі проектів.

Міжнародна акція Operation paw-pose формує і передає ВПО-власникам тварин святкову коробку, до якої входить миска, нашийник, іграшка, смаколики, ліки, шампунь, вітаміни та інше. У релізі зазначається, що кожен охочий з-за кордону може придбати такі подарункові бокси. Уже придбано понад 100 наборів, 68 із яких отримали власники котів і собак із Харкова.

Акція Operation paw-pose триватиме до середини січня 2023 року і проводиться спільними зусиллями команди ініціативи Save Pets of Ukraine, фонду U-Hearts, британської агенції Spottydog та вітчизняного маркетплейсу Epicentrk.ua.

"Чотирилапий Санта" - українська акція, що надає корм для домашніх тварин, які живуть із пенсіонерами, внутрішньо переміщеними особами, людьми, що втратили роботу, а також у багатодітних сім'ях і сім'ях військових. "Чотирилапий Санта" вже отримав понад 5 тисяч заявок на допомогу. Корм для проєкту частково надає ініціатива Save Pets of Ukraine від Kormotech. Акція триватиме до 19 січня.

Kormotech - глобальна сімейна компанія з українським корінням, яка з 2003 року виробляє високоякісне харчування для домашніх тварин. Компанія має виробничі потужності в Україні та в ЄС, успішно експортує до 33 країн продукцію власних брендів Optimeal, CLUB 4 PAWS, "Гав!", "Мяу!" та власних торгових марок партнерів. Асортимент налічує понад 650 позицій.

"Кормотех" - лідер в Україні та входить до ТОП-10 найдинамічніших і до ТОП-51 найпотужніших виробників зоогалузі у світі за версією Petfood Industry.

Save Pets of Ukraine - Всеукраїнська ініціатива з комплексної допомоги чотирилапим під час війни. Заснована українським виробником харчування для котів і собак Kormotech. Протягом дев'яти місяців 2022 року вдалося допомогти понад 200 тис. тваринам по всій Україні.

U-Hearts Foundation - некомерційна громадська організація, що працює над поліпшенням умов життя покинутих домашніх тварин у Східній Європі, забезпечуючи їх їжею, медичною допомогою та сприяючи адопції.




Просмотров: 513
Другие новости