Компании

все компании

Зимову допомогу від Агентства ООН отримали понад мільйон українців

24 грудня 2022 року, 14:31
Зимову допомогу від Агентства ООН у справах біженців отримали понад один мільйон українців, повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

"Останніми місяцями одним із пріоритетних напрямів роботи Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН) є підтримка українців у зимовий період. Насамперед допомога спрямована на внутрішньо переміщених осіб та інші вразливі категорії населення, які постраждали від війни", - ідеться в повідомленні прес-служби відомства.

Програма підтримки передбачає забезпечення тимчасовим житлом, надання матеріалів для ремонту та утеплення будинків, а також забезпечення обігрівачами, ковдрами, теплими речами та іншими предметами першої необхідності в холодну пору року. Також агентство виплачує допомогу на покриття зимових потреб.

Згідно з повідомленням, програма зимової допомоги вже охопила понад 1 млн осіб в Україні. Зокрема, предмети першої необхідності (пледи, термоси, обігрівачі, одяг) отримали понад 800 тис. осіб, грошові виплати - майже 300 тис. осіб, матеріали для ремонтів та утеплення будинків - понад 12 тис. осіб.

Крім того, 55 генераторів доставили на критичні об'єкти в 12 областях.




Просмотров: 329
Другие новости