Компании

все компании

McDonald's відкрив новий ресторан на Оболоні

23 грудня 2022 року, 15:53
McDonald's у четвер відкрив новий ресторан у Києві на Оболоні (вул. Володимира Івасюка, 12-С поруч з Оболонською набережною), повідомили в прес-службі компанії.

Як повідомляють у прес-службі, ця локація поруч із парком "Наталка" була майже повністю готова до відкриття ще до початку повномасштабного вторгнення, після ухвалення рішення про відновлення роботи мережі в Україні його було внесено до списку відкриттів.

Ресторан на Оболоні - другий в Україні флагманський ресторан зі спеціальною концепцією для сімей з дітьми. Тут облаштовані дитячі гірки всередині та зовні закладу, розсувні столики, які можна збільшувати для великих компаній, унікальна графіка на стінах у стилі дитячих малюнків.

У залі ресторану розташовані 254 місця для гостей на двох поверхах і ще 98 на терасі. Також у залі працює 12 екранів терміналів самообслуговування.

Уточнюється, що ресторан працює з 7:00 до 21:00 за оновленими протоколами безпеки: зачиняється під час повітряної тривоги та відновлює роботу за годину після її скасування.

Як повідомлялося, McDonald's 20 вересня 2022 року розпочав поетапне відкриття ресторанів в Україні. Станом на 22 грудня в мережі компанії в Україні працює 63 ресторани.

До 24 лютого мережа "МакДональдз в Україні" налічувала 109 ресторанів у 24 містах країни.

Ресторани мережі в Україні закрилися 24 лютого 2022 року з міркувань безпеки через російське вторгнення в Україну. Компанія підтримувала команду з понад 10 тис. осіб, продовжуючи виплачувати зарплату. Крім цього, на гуманітарні потреби було передано понад 700 тонн продукції зі складів і ресторанів вартістю понад 70 млн грн.

Розвитком мережі займається ПІІ "МакДональдз Юкрейн Лтд." Перший заклад було відкрито 24 травня 1997 року в Києві.

Згідно з даними Єдиного держреєстру юросіб і фізосіб-підприємців, учасником ПІІ є MCD Europe Limited (100%, Лондон, Великобританія).




Просмотров: 555
Другие новости