Компании

все компании

Goldman Sachs планує відкрити представництво в Мюнхені

25 листопада 2022 року, 17:52
Американський банк Goldman Sachs Group Inc. планує відкрити представництво в Мюнхені, щоб розширити присутність у Німеччині та співпрацю з компаніями в країні.

Goldman близький до того, щоб підписати угоду про оренду офісу на найдорожчій вулиці Мюнхена з кінця 2023 року, пише агентство Bloomberg з посиланням на обізнані джерела.

В офісі інвестбанку працюватимуть 50 співробітників, включно з банкірами, які займатимуться технологічним, телекомунікаційним та інформаційним секторами, а також компаніями, що спеціалізуються на поглинаннях, стартапами та сімейними бізнесами. Крім того, в Мюнхені розташовуватимуться співробітники відділів персонального банкінгу та управління активами.

Мюнхен закріпив позиції як популярна альтернатива основному фінансовому центру Німеччини, Франкфурту, де у Goldman вже є кілька офісів. Крім того, в місті активно розвиваються технологічні компанії.

У жовтні офіс у Мюнхені відкрила консалтингова компанія Lazard Ltd., яка планує в тому числі займатися стартапами. Її конкурент, Perella Weinberg Partners, теж відкрив представництво в місті 2020 року.

Присутність у Мюнхені робить банки територіально ближчими до найбільших німецьких клієнтів, включно з Allianz SE, BMW і Siemens AG, а також низки великих приватних інвестиційних компаній з офісами в місті, зокрема EQT AB, Bain Capital і Partners Group Holding AG.

Акції Goldman під час попередніх торгів у п'ятницю дешевшають на 0,5%002E




Просмотров: 343
Другие новости