Компании

все компании

"Сільпо" відновило роботу в Херсоні

24 листопада 2022 року, 18:07
Мережа супермаркетів "Сільпо" відновила роботу в Херсоні в четвер, повідомили в прес-службі ритейлера агентству "Інтерфакс-Україна".

Як уточнили у пресслужбі, магазин на просп. Будівельників, 27-А., відновив роботу в четвер, найближчим часом буде відкрито "Сільпо" в ЦУМі, на Ушакова, 49.

Що стосується магазину в ТРЦ "Фабрика", у компанії сподіваються, що його теж можливо відновити.

"Магазин у ТРЦ "Фабрика" постраждав найбільше, його пограбовано вщент, більша частина його площі вигоріла", - зазначили у пресслужбі.

Загалом втрати від окупації мережа ще оцінює. "За цей час росіяни розграбували чималу частину нашого обладнання: як завжди, крали все, що можна було відкрутити - коптильню для риби, ваги, самокаси та купу невеликих штук. Ми навіть не знаємо повного переліку втраченого - інвентаризацію проводитимемо після відкриття. Відкритися важливіше", - прокоментували у пресслужбі.

Два магазини на цьому етапі відновлюються в "напівзарядженому" режимі. "З першого дня роботи в магазинах у повному обсязі буде так звана стелажна продукція - тобто те, що стоїть на полицях і не потребує температурного режиму. Ще завозимо свіжі фрукти та овочі. Хліб поки що не з нашої пекарні, але він буде і буде свіжим", - повідомили у пресслужбі.

Магазин на вул. Будівельників буде дообладнано трьома "холодними" вітринами з молочною продукцією, ковбасними та кондитерськими виробами і тортиками. У магазин на вул. Ушакова встановлюють трохи потужніший генератор, що дасть змогу забезпечити більший вибір молочної продукції, м'ясних і ковбасних виробів, свіжу рибу та м'ясо.

"Можливо, вдасться запустити піч для піци - це буде наша перемога. Також на Ушакова працюватиме кафе. Крім кави та чаю з солодощами ми тимчасово розмістимо в ньому кулінарію. Асортимент поки що невеликий, тому що зараз ми щодня привозитимемо готові страви з Миколаєва", - повідомили у пресслужбі.

У компанії додали, що після обладнання генераторами, буде можливість запустити пекарню в магазині на Ушакова, розширити асортимент замороженої продукції. Також у планах відновлення роботи коптильні та виробництва кулінарії.

Магазини облаштовані Старлінками, мережа вай-фая "Сільпо" доступна для всіх, так само як і можливість зарядити гаджети.

ТОВ "Сільпо-Фуд" створено на початку серпня 2016 року. Станом на вересень 2022 року в мережі працює 300 супермаркетів.

За даними Opendatabot, засновником ТОВ є ПАТ "Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд "Рітейл Капітал" (100%, Київ), кінцевим бенефіціаром виступає Володимир Костельман.

Fozzy Group - один з найбільших українських ритейлерів більш ніж з 690 торговими точками на всій території країни. Компанія розвиває торговельні мережі різних форматів: супермаркети "Сільпо", оптові гіпермаркети Fozzy Cash & Carry, магазини біля дому "Фора", дискаунтери Thrash!, фармацевтичні супермаркети "Біла ромашка", магазини персональної електроніки Ringoo.

По материалам: Інтерфакс-Україна





Просмотров: 324
Другие новости