Компании

все компании

"Фокстрот" відкрила перше представництво бренду у звільненому Херсоні в суботу

20 листопада 2022 року, 09:49
Всеукраїнська мережа магазинів електроніки і побутової техніки "Фокстрот" відкрила в суботу перше представництво бренду у звільненому Херсоні, повідомила прес-служба ритейлера.

"Ми раді бути одними з перших, щоб знову сказати жителям і гостям Херсона: ласкаво просимо у Фокстрот! Ми дякуємо ВСУ за героїзм, а нашим колегам - за готовність приступити до роботи в найкоротші терміни", - цитує прес-служба генерального директора "Фокстроту" Олексія Зозулю.

Магазин на проспекті Ушакова, 26 працюватиме як пункт видачі та обробки інтернет-замовлень з 11:00 до 15:00 щодня. Згодом планується відновлення повноцінної роботи з товарним асортиментом та розширеним переліком послуг. Також діє безкоштовна доставка інтернет-покупок від партнерів Foxtrot.ua - в операційні відділення та поштові відділення Нової Пошти.

До 24 лютого мережа Фокстрот була представлена в Херсоні двома магазинами. Один з них, розташований у ТРЦ "Фабрика", був пошкоджений в результаті ворожого обстрілу торгового центру на початку березня. Другий торговельний заклад призупинив свою роботу, відмовившись працювати в умовах окупаційного режиму. Одразу після звільнення Херсона бізнес почав підготовку до повернення, щоб якнайшвидше запрацювати.

"Фокстрот" - одна з найбільших торгових мереж за кількістю магазинів і обсягами продажів електроніки та побутової техніки в Україні. Станом на початок 2022 року бренд є омніканальним (офлайн та онлайн торгівля), охоплює 170 магазинів у 90 обласних та районних центрах України та інтернет-магазин Foxtrot.UA.

Бренд "Фокстрот" розвивається групою компаній "Фокстрот", співзасновники - Валерій Маковецький та Геннадій Виходцев.




Просмотров: 455
Другие новости