Компании

все компании

Індонезія запустила електронну візу для туристів

14 листопада 2022 року, 15:47
Влада Індонезії запустила онлайн-сервіс з оформлення електронних віз для іноземних туристів із 46 країн, повідомляє агентство Antara.

"Міністерство законодавства і прав людини Індонезії офіційно запустило електронний сервіс на отримання візи після прибуття e-VoA на сайті molina.imigrasi.go.id, щоб спростити імміграційні послуги для іноземних туристів, які відвідують країну. Також завдяки оновленій системі мандрівникам більше не доведеться стояти в черзі на оплату візи", - пише видання.

На думку влади Індонезії, запуск сервісу має простимулювати зростання в'їзного туризму, щоб підтримати економіку країни.

"Для отримання візи іноземним громадянам потрібно створити обліковий запис на сайті та зареєструвати свою заяву на отримання візи. Крім того, вони можуть одразу ж оплатити послугу онлайн за допомогою кредитної або дебетової картки з логотипом Visa, Mastercard або JCB. Після внесення платежу дані для e-VoA будуть перевірені. Якщо заявку схвалять, то електронна віза відобразиться в обліковому записі заявника", - пише Antara.

Крім того, заявник може просто завантажити на смартфон затверджену візу і пред'явити її на контрольно-пропускному пункті під час в'їзду в Індонезію.

По материалам: агентство Antara





Просмотров: 327
Другие новости