Компании

все компании

ДТЕК забезпечив військових і медиків електроенергією на суму понад 250 млн грн

13 листопада 2022 року, 11:06
Енергохолдинг ДТЕК у межах ініціативи "Сталевий фронт Ріната Ахметова" в лютому-вересні цього року безкоштовно поставив українським військовим і медикам електроенергію на суму понад 250 млн грн.

"Загалом медичні та військові установи в Києві, Дніпропетровській та Донецькій областях отримали 45,15 млн кВт-год електроенергії. Це дало змогу державному бюджету заощадити 250 млн грн і спрямувати ці кошти на нагальні потреби оборони", - йдеться в релізі холдингу в п'ятницю.

Згідно з його інформацією, безоплатною електроенергією забезпечується понад 100 державних і комунальних медичних установ, а також військові та силові структури.

Зокрема, електроенергією забезпечено Дніпропетровську обласну клінічну лікарню ім. І.І.Мечникова, Дніпропетровську обласну дитячу клінічну лікарню, Київську міську клінічну лікарню №8 та інші.

Як уточнили "Енергореформі" у прес-службі ДТЕК, постачання безкоштовної електроенергії триває.

У компанії зазначили, що від початку війни бізнеси SCM, до якого входить і ДТЕК, спрямували на допомогу Україні та українцям понад 3 млрд грн, зокрема в рамках мілітарної ініціативи "Сталевий фронт Ріната Ахметова", зокрема, було виготовлено та передано понад 150 тис. бронежилетів, понад дві тисячі дронів і рацій, 700 авто, 0,5 млн л пального та ін.




Просмотров: 340
Другие новости