Компании

все компании

Grain Alliance закупив для Пирятинського елеватора 4 генератори потужністю 1,7 МВт

10 листопада 2022 року, 11:56
Сільськогосподарська компанія Grain Alliance (Швеція) з активами в Україні придбала та встановила на Пирятинському елеваторі в Полтавській області чотири дизельні електрогенератори сукупною потужністю 1,7 МВт, це дасть змогу забезпечити підприємству безперебійну роботу в разі тривалих відключень енергії.

Як повідомляється на сайті компанії в середу, завдяки власній електрогенерації підприємство продуктивно працює, незважаючи на труднощі з електроенергією в Україні: станом на ранок 7 листопада зерносховище загальною місткістю 100 тис. тонн прийняло на зберігання майже 20 тис. тонн кукурудзи, понад 23 тис. тонн сої та 1,5 тисячі тонн соняшнику.

"Усі чотири генератори ми встановили та підключили оперативно практично в день отримання, незважаючи на погоду чи інші технічні умови. Сукупна потужність, яку видають нові елеватори, становить 1,7 МВт. Таким чином, підрозділ забезпечив свою енергонезалежність, щоб до кінця виконати поставлені виробничі завдання", - цитує Grain Alliance директора Пирятинського елеватора Олександра Гавриленка.

На Пирятинському зерносховищі встановлено силоси загальною ємністю до 100 тис. тонн сільгосппродукції: шість силосів по 8 тис. тонн кожен виробництва "Лубнимаш", 4 силоси по 12 тис. тонн від "Варіант Агро Буд" і два силоси по 5 тис. тонн від KMZ Industries.

Загалом Grain Alliance має в Україні шість зерносховищ із сумарною ємністю понад 260 тис. тонн.

До війни агрохолдинг обробляв 57 тис. га в Київській, Полтавській, Чернігівській та Черкаській областях, вирощував понад 300 тис. тонн зернових і олійних на рік, і володів більш ніж тисячею голів великої рогатої худоби.

Засновники ТОВ "Харвест Мун Іст" (смт Баришівка Київської обл.) і BZK Grain Alliance (Швеція) 2009 року створили спільну компанію - Grain Alliance.




Просмотров: 268
Другие новости