Компании

все компании

Microsoft надасть українській інфраструктурі техдопомогу в $100 млн

6 листопада 2022 року, 12:38
Компанія Microsoft надасть українській критичній інфраструктурі та іншим державно важливим секторам технологічну допомогу в розмірі $100 млн до кінця 2023 року, повідомив віцепрезидент компанії Бред Сміт під час зустрічі з віцепрем'єром - главою Мінцифри Михайлом Федоровим у четвер.

"Завдяки технічній допомозі державні установи, критична інфраструктура та інші сектори в Україні продовжать безоплатно використовувати цифрову інфраструктуру та працювати в хмарі Microsoft. Також компанія допоможе з кураторством і реалізацією цифрових секторів України, таких як кібер, судочинство, митниця, медицина та освіта", - ідеться в повідомленні Мінцифри в Телеграм-каналі.

Федоров зазначив, що Microsoft стала однією з перших компаній, яка ще на початку березня призупинила всі нові продажі продуктів і послуг у Росії.

"За цей час Україна отримала понад $400 млн підтримки. Крім безкоштовних сервісів, Microsoft підтримує Україну у сфері кібера, донатить на гуманітарну допомогу і співпрацює з українським урядом щодо документування військових злочинів російських загарбників", - сказав віцепрем'єр.




Просмотров: 342
Другие новости