Компании

все компании

Чотири компанії оштрафовано на 7,1 мл грн за змову на торгах із ремонту приміщень - АМКУ

6 листопада 2022 року, 13:20
Антимонопольний комітет (АМКУ) оштрафував чотири компанії на 7,1 млн грн за змову на торгах за послугами будівництва та ремонту приміщень у військовій і медичній галузях на суму приблизно 70 млн грн, повідомила прес-служба відомства.

Згідно з повідомленням, було оштрафовано ТОВ "Краєвид+", ТОВ "Інтервал буд", ТОВ "БВК "Альтера" і ТОВ "Проспект будцентр" за змову на торгах із будівництва тренувального класу військової частини та гуртожитку, ремонт приміщення центру підготовки підрозділів і спортзалу для військовослужбовців. Крім того, закупівлі включали реконструкцію інфекційного відділення Смілянської міської лікарні та реконструкцію Вишгородської центральної районної аптеки.

АМКУ з'ясував, що зазначені компанії здійснювали фінансову підтримку одна одної під час закупівель і синхронізували дії на торгах, залучали одну особу для підготовки фінансової звітності, управління банківськими рахунками тощо.

Крім штрафу, компаніям заборонено брати участь у публічних закупівлях протягом трьох років.

За даними Opendatabot, власником "Краєвид+" (Чернігів) є Федір Філіпов, "Інтервал буд" (Черкаси) - Ігор Щур, "БВК "Альтера" (Черкаси) - Дмитро Запорожець, "Проспект будцентр" (Черкаси) - Володимир Дячок.




Просмотров: 358
Другие новости