Компании

все компании

Philip Morris International розширює виробничі потужності своєї фабрики у Клайпеді

31 жовтня 2022 року, 12:57
Американський тютюновий концерн Philip Morris International (PMI) ухвалив рішення про розширення виробничих потужностей своєї фабрики в Клайпеді, у тому числі у зв'язку з припиненням діяльності в Україні через повномасштабну війну.

"Під час реалізації проекту буде збудовано нову частину виробничої будівлі, поєднану з існуючими складськими приміщеннями", - йдеться у відповіді литовського підрозділу Philip Morris PM Lietuva на запит агентства BNS. Вартість проекту складає 3,5 млн євро. Роботи планується завершити до кінця 2023 року. "Фабрика в Клайпеді вироблятиме продукцію, призначену для України", - зазначили у компанії.

PMI 25 лютого поточного року, наступної доби після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну, заявила про призупинення своєї діяльності в Україні, зокрема фабрики в Харкові, через обстріл українських міст російськими військами. За даними компанії, в 2021 році на Україну припадало близько 2% від загального обсягу відвантаження сигарет і тютюну, що нагрівається, і менше 2% від загального виторгу Philip Morris.

PMI є одним із найбільших світових виробників тютюнових виробів. У портфелі брендів компанії - марки Marlboro, L&M, Chesterfield, Parliament, Bond Street та інші. PMI також випускає системи нагрівання тютюну Iqos та стіки для них.




Просмотров: 338
Другие новости