Компании

все компании

Французький Renault збільшив виручку на 20%

30 жовтня 2022 року, 16:09
Французький автомобілебудівний концерн Renault SA збільшив виторг у третьому кварталі 2022 року та підтвердив річний прогноз.

Як повідомляється в прес-релізі компанії, її виторг у липні-вересні збільшився на 20%, до 9,78 млрд євро порівняно з 8,12 млрд євро за аналогічний період роком раніше.

Торішній показник був скоригований у зв'язку із припиненням діяльності в Росії, після чого автовиробник виключив російські операції зі своєї консолідованої фінансової звітності.

Аналітики, опитані FactSet, загалом прогнозували показник на рівні 9,44 млрд.

За три місяці Renault продала 481 тис. автомобілів по всьому світу, що на 2,4% нижче за показник за аналогічний період минулого року. Проте компанія зуміла досягти зростання виручки за рахунок підвищення відпускних цін.

Компанія, як і раніше, очікує, що поточного року операційна рентабельність перевищить 5%, а вільний грошовий потік в автомобільному підрозділі буде понад 1,5 млрд євро. Середньострокові прогнози буде оновлено 8 листопада.

Акції Renault під час торгів у п'ятницю дешевшають на 1,6%. Капіталізація автовиробника з початку поточного року зросла на 5,5% - до 9,28 млрд євро.




Просмотров: 400
Другие новости