Компании

все компании

Битва дронів – Parimatch підсилив військових ЗСУ 27 дронами

26 жовтня 2022 року, 15:15
Для нагальних потреб фронту бренд Parimatch придбав 27 розвідувальних БПЛА вартістю у 8 мільйонів гривень. 

З перших днів повномасштабної агресії рф проти України безпілотні літальні апарати відіграють виняткову роль у захисті територіальної цілісності країни. Як засвідчує досвід української армії, дрони здатні оперативно проводити тактичну розвідку та за лічені секунди коригувати точність ударів по ворожим позиціям. Залежно від типів БПЛА і технічних характеристик аеророзвідка суттєво підсилює наземні війська. А також – здатна завдавати відчутних збитків російській армії і на передовій, і в тилу. 


Для реалізації важливих оперативних завдань української армії Parimatch забезпечив різні підрозділи 27 розвідувальними дронами. У грошовому еквіваленті така допомога оцінюється в 8 мільйонів гривень.


“За останні вісім місяців БПЛА стали “очима” наших захисників і надійним джерелом інформації щодо театру бойових дій. Саме розуміння реальної поточної ситуації сприяє швидким і злагодженим діям різних підрозділів ЗСУ. Чим більше такої технологічної підтримки отримуватиме армія, тим швидше зможе наближати омріяну перемогу”, – підкреслила Наталія Гілевич, CEO Parimatch Ukraine.

Нагадаємо, від початку повномасштабного вторгнення Parimatch надав допомогу Україні на понад 269 млн гривень, основна частина – допомога ЗСУ.



теги: дрон, parimatch



Просмотров: 216
Другие новости