Компании

все компании

Ринкова вартість Berkshire Hathaway наближається до показника Tesla і навіть може перевищити його

25 жовтня 2022 року, 20:21
Ринкова вартість інвестиційної компанії американського мільярдера Уоррена Баффета Berkshire Hathaway наближається до показника американського виробника електромобілів Tesla Inc. і навіть може перевищити його, пише Barron's.

Папери Berkshire демонструють динаміку значно краще за ринок: акції класу А знизилися приблизно на 4,7% з початку року, тоді як індикатор S&P 500 впав майже на 21%. Тим часом акції Tesla впали на 43%, у тому числі на тлі показників поставок, що розчаровують. Таким чином, ринкова вартість Berkshire на даний момент становить приблизно $630 млрд, тоді як Tesla - близько $672 млрд. При цьому на початку 2022 року Tesla оцінювалася в $1,1 трлн, перевищуючи Berkshire на $450 млрд.

Кількість акцій Berkshire класу А, які перебувають у обігу, становить близько 1,47 млн, як і акцій класу B. У Tesla цей показник становить близько 3,16 млрд. Berkshire вже обійшла за ринковою вартістю такі компанії як Meta Platforms Inc. та Nvidia Corp., і стала шостою за цим показником серед компонентів індексу S&P 500. До п'ятірки лідерів входять Apple Inc., Microsoft Corp., Alphabet, Amazon.com Inc. та Tesla.

По материалам: Barron's





Просмотров: 374
Другие новости