Компании

все компании

Байден продовжить співпрацю з Лондоном після відставки Трас

21 жовтня 2022 року, 11:53
Президент США Джо Байден заявив, що Вашингтон продовжить тісно співпрацювати з Великобританією після відставки британського прем'єра Ліз Трасс.

"Я дякую прем'єр-міністру Ліз Трасс за її співпрацю", - написав Байден у твіттері. "Ми продовжимо нашу тісну співпрацю з урядом Великобританії, оскільки працюємо разом над тим, щоб протистояти глобальним викликам, з якими стикаються наші країни", - додав президент США.

Президент Франції Емманюель Макрон висловив сподівання, що Великобританія зможе швидко відновити політичну стабільність. "Я б хотів, щоб Великобританія змогла якнайшвидше знайти стабільність і рухатися далі", - зазначив французький лідер після прибуття на саміт країн ЄС у Брюсселі.

Раніше в четвер прем'єр-міністр Великобританії Ліз Трасс оголосила про звільнення з посади лідера Консервативної партії, що тягне за собою її відставку з посади прем'єра. За словами Трас, вибори нового лідера консерваторів відбудуться наприкінці наступного тижня. Пізніше керівники британських консерваторів у Палаті громад наголосили, що вибори відбудуться до 28 жовтня.




Просмотров: 262
Другие новости