Компании

все компании

Citi склав повноваження щодо обслуговування 10 випусків єврооблігацій "Газпрому"

13 жовтня 2022 року, 10:14
Citi склав повноваження щодо обслуговування 10 випусків єврооблігацій "Газпрому", повідомила компанія Gaz Finance Plc, яка виступає емітентом боргових паперів.

Це випуски доларових єврооблігацій з погашенням у 2027, 2029, 2030, 2031 роках, випуски в євро з погашенням у 2025, 2027 та 2028 роках, випуск у швейцарських франках з погашенням у 2027 році, а також випуски "вічних" доларах та євро.

Citibank, N.A., London Branch та Citigroup Global Markets Europe AG повідомили емітента про припинення повноважень довірчого керуючого, основного платіжного агента, трансферного агента, реєстратора та банку, що веде розрахунковий рахунок емітента, йдеться у повідомленні. Компанія зазначає, що має намір призначити нових виконавців за всіма вказаними функціями для кожної серії єврооблігацій за першої можливості.

Емітент також нагадує, що складання повноважень довірчого керуючого (trustee) не набирає чинності доти, доки не знайдено нового trustee, те саме стосується і агентських функцій.

"Газпром" на даний момент проводить голосування власників відразу кількох випусків євробондів щодо заміни довірчого керуючого.




Просмотров: 371
Другие новости