Компании

все компании

АМКР заявив про рішення обмежити споживання електроенергії і тимчасово зменшити поточне виробництво

11 жовтня 2022 року, 15:07
Криворізький гірничо-металургійний комбінат ПАТ ArcelorMittal Кривий Ріг (АМКР, Дніпропетровська обл.), найбільше гірничо-металургійне підприємство України, заявив про рішення обмежити в понеділок споживання електроенергії найбільш енергоємним обладнанням і тимчасово зменшити поточне виробництво.

"Це важливо для зниження споживання електроенергії у Кривому Розі та безпеки персоналу, що є нашим ключовим пріоритетом", – наголошується у повідомленні підприємства у Facebook.
У той же час АМКР зазначив, що відвантаження продукції замовникам провадиться в плановому режимі.

"Сподіваємося повернутися до штатного графіку роботи виробничого обладнання після стабілізації енергозабезпечення в країні", – зазначило підприємство.

Раніше керівництво країни та енергетики звернулося до компаній та громадян України із закликом у понеділок увечері обмежити енергоспоживання у зв'язку з масованою російською ракетною атакою на об'єкти енергетичної інфраструктури.

Крім того, АМКР повідомив про початок процесу зупинення коксових батарей №№ 1-2 цього тижня в рамках виконання зобов'язань, закріплених в екологічних програмах Кривого Рогу та Дніпропетровщини.

"Виробництво коксу відбуватиметься на коксових батареях №№ 5-6, сучасних, високотехнологічних і відповідають природоохоронним нормативам. Нові батареї більш газощільні, що виключає втрати газу, що допускаються на старих батареях, а рівень запиленості і загазованості повітря робочої зони знижений на 30%", - Вказав генеральний директор АМКР Мауро Лонгобардо.

ArcelorMittal Кривий Ріг - найбільший виробник сталевого прокату в Україні. Спеціалізується на випуску довгомірного прокату, зокрема, арматури та катанки. Власником підприємства є ArcelorMittal.




Просмотров: 337
Другие новости