Компании

все компании

Ціни на нафту помірно знижуються

5 жовтня 2022 року, 15:30
Грудневі ф'ючерси на сорт Brent на лондонській біржі ICE Futures до 14:25 кск подешевшали на $0,33 (0,36%) – до $91,47 за барель.

Котирування ф'ючерсів на WTI на листопад на електронних торгах на Нью-Йоркській товарній біржі (NYMEX) до вказаного часу знизилися на $0,46 (0,53%) – до $86,06 за барель.

Агентство Bloomberg повідомило з посиланням на делегатів майбутньої зустрічі, що ОПЕК+ може обговорити можливість скорочення квот на видобуток одразу на 2 млн барелів на добу (б/д) порівняно з поточним рівнем. "Зниження видобутку на 2 млн б/с покаже, що ОПЕК+ дуже хоче підтримати ціни на нафту", - зазначає аналітик Mizuho Bank у Сінгапурі Вішну Варатан.

ОАЕ, ймовірно, підтримають зниження квот з видобутку нафти ОПЕК+, незважаючи на зусилля адміністрації США щодо запобігання такому кроку, пише газета FT з посиланням на два джерела, знайомі з ситуацією. Раніше міністр енергетики ОАЕ Сухейль аль-Мазруї заявив журналістам у Відні, що ОПЕК+ "залишається технічною організацією, і дуже важливо, щоб рішення залишалося технічним, а не політичним". Крім того, увага трейдерів у середу буде спрямована на дані про запаси енергоносіїв у США за минулий тиждень, які оприлюднять міністерство енергетики о 17:30 кск.

Звіт Американського інституту нафти (API), опублікований напередодні, показав зниження запасів на 1,77 млн. барелів після підйому на 4,15 млн. барелів тижнем раніше.

теги: нафта



Просмотров: 572
Другие новости