Компании

все компании

Ощадбанк надаватиме українцям доступні іпотечні кредити за державною програмою єОселя

3 жовтня 2022 року, 15:30

Ощад є лідером іпотечного ринку і до сьогодні був практично єдиним, який надавав українцям кредити на придбання житла протягом останніх місяців. У жовтні Ощадбанк стає учасником нової державної програми доступного іпотечного кредитування єОселя за ініціативи Президента України. Наразі єОселя працює в тестовому режимі. Триває робота над її технічним доопрацюванням для запуску в застосунку «Дія».

Банк розпочав консультувати клієнтів, що бажають скористатись програмою та отримати пільговий іпотечний кредит під 3% річних.

«Сьогодні Ощад є ключовим провайдером державних програм підтримки як для бізнесу, так і для громадян. Успішно працює за участю банку програма грантів єРобота. З жовтня Ощадбанк надаватиме доступні іпотечні кредити за урядовою програмою єОселя. Вона стане дієвою підтримкою для кадрових військових та правоохоронців, медиків, вчителів, науковців. Завдяки програмі вони зможуть поліпшити свої житлові умови. Ощад як лідер іпотечного ринку забезпечить швидкий розгляд заявок та комфортні умови для клієнтів на всіх етапах обслуговування кредиту в іпотечних центрах OSCHAD HOME. Протягом останніх років команда банку накопичила вагому експертизу саме в іпотечному кредитуванні», – зазначив Антон Тютюн, заступник голови правління Ощадбанку.

Вже у цьому році завдяки державній програмі єОселя поліпшити житлові умови для себе та своєї родини зможуть:

- військовослужбовці ЗСУ, Національної гвардії, працівники інших силових відомств, поліцейські, а також члени їх сімей;

- медичні працівники закладів охорони здоров’я державної або комунальної форми власності;

- педагоги закладів освіти державної або комунальної форми власності;

- науковці.

Кредит надається на строк від 1 до 20 років для придбання помешкання в житловому будинку квартирного типу. Власний внесок – від 20% вартості предмета іпотеки.

Програма доступної іпотеки єОселя реалізується через ПАТ «Українська фінансова житлова компанія» та Фонд розвитку підприємництва.

Прес-служба Ощадбанку




Просмотров: 278
Другие новости