Компании

все компании

Бюро економічної безпеки України передало армії понад 2 млн пачок цигарок

29 вересня 2022 року, 16:16

Детективи Бюро економічної безпеки України, за процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора, в ході проведення кримінального провадження, вилучили у якості речових доказів понад 2 млн пачок тютюнових виробів. Орієнтовна ринкова вартість цигарок становить близько 130 млн грн.

Встановлено, що вилучені тютюнові вироби не призначені для реалізації на території України, проте є придатними для споживання за якісними характеристиками.

За результатами досудового розслідування, в діях службових осіб підприємства не встановлено складу злочину, а кримінальне провадження – закрито.

На підставі судового рішення, проти винесення якого не заперечували представники підприємства, співробітники Бюро економічної безпеки України та Офісу Генерального прокурора передали понад 2 млн пачок тютюнових виробів до Збройних Сил України для забезпечення військовослужбовців Української армії.

Нагадаємо, нещодавно співробітники БЕБ надали допомогу підрозділам державної прикордонної служби України на майже півмільйона гривень.



По материалам: https://esbu.gov.ua





Просмотров: 313
Другие новости