Компании

все компании

У Німеччині вважають, що газопроводи назавжди вийдуть з ладу, якщо їх швидко не відремонтувати

28 вересня 2022 року, 22:24
Влада ФРН вважає, що газопроводи "Північний потік" і "Північний потік 2" назавжди вийдуть з ладу, якщо їх швидко не відремонтувати, повідомляє в середу Tagesspiegel з посиланням на джерела в німецькому уряді.

"Якщо не провести швидко ремонт на газопроводах, у них потрапить багато морської води, і трубопроводи зазнають корозії", - зазначає видання.

Після інциденту з газопроводами влада ФРН має намір посилити контроль за рухом суден у своїх територіальних водах. Також Берлін має намір приділяти більше уваги охороні найважливішої інфраструктури, прибережних районів країни, терміналів з прийому зрідженого природного газу, що будуються, і телекомунікаційних кабелів, що проходять під водою.

Як повідомлялося, в ніч на 26 вересня стався витік на одній із ниток магістралі "Північний потік 2". Це сталося в данській винятковій економічній зоні на південний схід від Борнхольма. Також витік газу зафіксовано з обох ниток першого "Північного потоку" на північний схід від Борнхольма.

За даними Tagesspiegel, Федеральна розвідувальна служба Німеччини та органи держбезпеки підозрюють, що причиною інциденту стала диверсія.




Просмотров: 303
Другие новости