Компании

все компании

Котирування ф'ючерсів на фондові індекси США змінюються без жодної динаміки

28 вересня 2022 року, 17:32
Котирування ф'ючерсів на американські фондові індекси змінюються без жодної динаміки у середу. Інвестори побоюються, що рішучість Федеральної резервної системи (ФРС) США у боротьбі із стійко високою інфляцією продовжить штовхати вгору вартість запозичень, що вдарить по економіці та прибутку компаній, пише MarketWatch.

"Наш основний погляд полягає в тому, що подальше посилення фінансових умов у США навряд чи припиниться доти, поки економіка або не увійде до явної рецесії, або не буде демонструвати стійкий прогрес у плані інфляції", - пише аналітик Goldman Sachs Домінік Вілсон. Прибутковість десятирічних держоблігацій США піднімалася понад 4% річних у ході торгів у середу, оновивши максимум із квітня 2010 року, повідомляє The Wall Street Journal.

Більше того, прибутковість американських держбондів демонструє рекордні темпи зростання за чотири десятиліття на тлі побоювань, що Федрезерв не збирається відмовлятися від взятого курсу на підвищення ставок для боротьби із максимальною за чотири десятиліття інфляцією.

Тим часом на американський штат Флорида насувається ураган "Іен", який майже досяг вищої, п'ятої категорії за шкалою ураганних вітрів, повідомляє Associated Press у середу.

За даними ВПС США, "Іен" стрімко набрав чинності в Мексиканській затоці і о 7 ранку за місцевим часом (14:00 кск) знаходився за 105 км від прибережного міста Нейплс, яке знаходиться у Флориді. Збитки штату від наслідків урагану можуть перевищити $45 млрд, спрогнозував експерт Enki Research Чак Ватсон. "Іен" може увійти до вісімки найсерйозніших за наслідками ураганів в історії США, згідно з даними Національного управління океанічних та атмосферних досліджень (National Oceanic and Atmospheric Administration).

Акції Tyson Foods Inc. дорожчають на 0,5%.

Американський виробник продуктів харчування зробив перестановки у керівництві компанії, зокрема змінив фінансового директора. Папери Lyft Inc. знижуються на 1,1%. Американський сервіс замовлення таксі припинить наймати нових співробітників до кінця цього року.

Ціна акцій Apple Inc. зменшується на 2,3%. Компанія відмовляється від планів збільшення виробництва нових моделей iPhone 14 через слабкий попит, пише агентство Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. Значення грудневого ф'ючерсу E-mini на індекс Dow Jones до 15:43 кск зросло на 0,37% і становило 29310 пунктів.

Котирування грудневого ф'ючерсу E-mini на індекс S&P 500 підвищилося на 0,23%, до 3669,50 пункту. Ф'ючерс на індекс Nasdaq 100 на грудень втратив 0,13% і досяг 11 319 пунктів.

По материалам: СМИ





Просмотров: 228
Другие новости