Компании

все компании

InVenture продає завод з переробки горіхів та насіння за $2,45 млн

27 вересня 2022 року, 11:26
Інвестиційна компанія InVenture (Київ) шукає покупця для виробничо-складського комплексу в Київській області з переробки гарбузового насіння та волоських горіхів за $2,45 млн.

Як повідомляється на сайті інвесткомпанії, завод розташований за 20 км від столиці, оснащений лінією з переробки до 5 тонн волоських горіхів на добу, сушінням продуктивністю до 40 тонн/добу, а також обладнанням для миття, калібрування, розколу, фотосепарації горіхів.

Також встановлена ​​універсальна лінія з виробництва гарбузового насіння Gökmen Akyürek (Туреччина) продуктивністю до 300 тонн/міс., оснащена функцією сортування насіння за розміром та кольором.

Склад підприємства дозволяє одночасно зберігати до 1000 тонн сировини та до 500 тонн готової продукції. Уточнюється, що разом із виробничо-складським комплексом загальною площею 4,35 тис. кв. м продається земельна ділянка площею 1 га, на якій розташоване підприємство.

Актив складається із головного виробничого корпусу площею 3,48 тис. кв. м, адмінбудівлі (433 кв. м), складу (431 кв. м) та контрольно-пропускного пункту (17 кв. м).

Виробництво оснащене основними комунікаціями: водопроводом, каналізацією та лінією електропостачання на 400 кВт. Підприємство функціонує упродовж шести років, з 2016 року. InVenture уточнив, що предметом продажу є 100% корпоративних прав юрособи, яка володіє заводом.




Просмотров: 367
Другие новости