Компании

все компании

Акціонери СК "Прем'єр Альянс" обрали до складу наглядової ради Юрія Явтушенка

27 вересня 2022 року, 10:56
Акціонери ПрАТ "Страхова компанія "Прем'єр Альянс" (раніше - "Ван Клік", "Саламандра Україна", Полтава) на зборах 23 вересня обрали до складу наглядової ради Юрія Явтушенка, якому належить 0,1% акцій компанії. в інформаційній базі Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР).

При цьому уточнюється, що членами наглядової ради обрано Сергія Василина, який є представником акціонера Романа Маленка, який володіє 250 акціями СК "Прем'єр Альянс", а також Людмила Майборода, яка за останні п'ять років не займала жодних посад і є пенсіонером. Вона також є незалежним директором.

Крім цього, рішенням наглядової ради від 26 вересня головою наглядової ради компанії обрано Юрія Явтушенка. Як повідомлялося, до порядку денного зборів акціонерів ПрАТ "Страхова компанія "Ван Клік" 15 вересня було включено питання про перейменування компанії на ПрАТ "СК "Прем'єр Альянс".

За даними Національного банку України, у першому кварталі 2022 року компанія зібрала 11,8 млн грн чистих премій та 9,8 млн грн підписаних премій, виплатила клієнтам 3,972 млн грн. Активи компанії становили 99,540 млн грн, власний капітал – 63,4 млн грн, зобов'язання – 36,2 млн грн, страхові резерви – 17,6 млн грн. Фінансовий результат до оподаткування за підсумками січня–березня становив 346,7 тис. грн, чистий прибуток – 39,4 тис. грн. СК "Ван Клік" входить до небанківської фінансової групи "Саламандра", кінцевим бенефіціаром та власником якої є Юрій Явтушенко.




Просмотров: 445
Другие новости