Компании

все компании

У "JTI Україна" новий генеральний директор

26 вересня 2022 року, 11:56
Збори акціонерів тютюнової компанії "JTI Україна" (АТ "Джей Ті Інтернешнл Компані Україна", Київ) прийняли рішення задовольнити заяву про звільнення після 30 вересня її чинного генерального директора Пола Холловія, замість неї на два роки буде призначено Світлану Шарамок.

Відповідне рішення акціонери ухвалили 20 вересня, випливає з повідомлення компанії на систему розкриття інформації НЦКБФР. Уточнюється, що Холловей вступив на посаду гендиректора "JTI Україна" 1 січня 2018 року та залишить її 30 вересня. У свою чергу Шарамок прийнято на вказану посаду терміном на два роки - з 1 жовтня 2022 року по 1 жовтня 2024 року.

За даними JTI, Шарамок з квітня 2021 до вересня 2022 року працювала директором з маркетингу "Джей Ті Інтернешнл Компані Україна", також вона обіймала посаду кантрі-менеджера Карибського регіону в корпорації JTI.

"JTI Компані Україна" входить до складу міжнародної групи компаній Japan Tabacco Inc. (JTI). В Україні їй належить Кременчуцька тютюнова фабрика (Полтавська обл.). Найбільш відомими брендами "Джей Ті Інтернешнл Україна" є Sobranie, Winston, Camel, Glamour та LD. Продукція реалізується в Україні і до війни експортувалася до 22 країн.




Просмотров: 338
Другие новости